Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ευχαριστίες Πρύτανη Γ. Φίλη

  • Συντάχθηκε 22-03-2013 11:29 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας,

    Ύστερα από περίπου δυόμιση ετών θητεία στην τελευταία πρυτανεία αποχωρούμε από την ηγεσία του Πολυτεχνείου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βαθέων τον Αντιπρύτανη κ. Θ. Μαρκόπουλο για το έργο του και την ομαδικότητα που επέδειξε. Θα ήθελα ταυτόχρονα να σταθώ στην συμβολή του Αντιπρύτανη κ. Ι. Σαριδάκη. Λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα, έχοντας αναλάβει το βαρύ φορτίο των οικονομικών, αντιμετώπισε τεράστιες ευθύνες και εργάστηκε ατέλειωτες ημέρες και νύχτες για να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Και το πέρας ήταν απόλυτα επιτυχές δοθεισών των περιστάσεων. Επίσης τον ευχαριστώ εκ βαθέων.
    Ευχαριστήρια ανήκουν σε όλους τους υπαλλήλους που έφεραν αυτό το διάστημα το βάρος της καθημερινότητας με αυταπάρνηση. Τα μέλη των οργάνων διοίκησης και ιδιαίτερα της Συγκλήτου στάθηκαν δίπλα μας με επιτυχία και εργάστηκαν για το καλό του Ιδρύματος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στις υπαλλήλους της Πρυτανείας Ειρήνη Μαρεντάκη, Πάολα Νικότερα και Έλενα Παπαδογεωργάκη. Χωρίς αυτές το έργο μου θα ήταν αδύνατο.
    Την τελευταία εικοσαετία υπηρέτησα ως Πρύτανης το Πολυτεχνείο με τέσσερις θητείες. Είμαι ευγνώμων σε όλους σας για την εμπιστοσύνη σας. Αποχωρώ από τη διοίκηση με εξαιρετικές εμπειρίες και αυτό το οφείλω σε εσάς. Σας εύχομαι υγεία και δύναμη.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012