Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

Ανακοίνωση Πρυτανείας σχετικά με το Γενικό Τμήμα

  • Συντάχθηκε 11-04-2013 13:48 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Σύμφωνα με το ισχύοντα νόμο του Κράτους, επίκειται η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για το Πολυτεχνείο Κρήτης ύστερα από γνώμη του Συμβουλίου Ιδρύματος, η οποία διατυπώνεται μετά από εισήγηση του πρύτανη και γνώμη της Συγκλήτου. Το Προεδρικό Διάταγμα θα ρυθμίζει τη σύσταση των σχολών του Ιδρύματος, καθώς και την κατανομή του προσωπικού του Γενικού Τμήματος, των εργαστηρίων αλλά και κάθε θέμα σχετικό με την ομαλή συνέχιση του εκπαιδευτικού έργου και της φοίτησης των φοιτητών.

    Με την ανάληψη των καθηκόντων μας, απευθύναμε επείγον ερώτημα προς τον Υπουργό σχετικά με την αποδοχή της πρότασης του Γενικού Τμήματος για μετεξέλιξή του σε τμήμα υποδοχής φοιτητών. Θεωρούμε ότι η μόνη υπεύθυνη στάση και παράλληλα υποχρέωση της Πρυτανείας είναι να προετοιμάσει το Ίδρυμα για όλα τα ενδεχόμενα, ώστε σε περίπτωση κατάργησης του Γενικού Τμήματος το ίδιο το Ίδρυμα να σχεδιάσει και να αποφασίσει την οργάνωσή του για την επόμενη μέρα.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012