Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόγραμμα Κινητικότητας Leonardo da Vinci, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

  • Συντάχθηκε 19-07-2010 11:57 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo Da Vinci - Δράση Κινητικότητα για Άτομα στην Αγορά Εργασίας (PLM).

    Στο πρόγραμμα του Κ.Ε.Κ. θα συμμετάσχουν 28 άτομα, τα οποία θα αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε 19 οργανισμούς υποδοχής (ομοσπονδίες, νοσοκομεία, κρατικούς οργανισμούς, νηπιαγωγεία, ερευνητικά κέντρα και εργαστήρια πανεπιστημιακών ιδρυμάτων) σε 11 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ισπανία, Κύπρο, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία και Σουηδία).
    Το γνωστικό υπόβαθρο των συμμετεχόντων θα περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα κλάδων, όπως Φιλολογία, Ιστορία-Αρχαιολογία, Προσχολική Εκπαίδευση, Ιατρική (Δερματολογία), Βιοϊατρική, Μικροβιολογία, Μοριακή Βιολογία, Βιοχημεία, Φαρμακολογία, Φυσιοθεραπεία και Αποκατάσταση Τραυματισμών, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Εφαρμοσμένη Φυσική, Χημεία & Μικροβιολογία Τροφίμων, Χημεία & Τεχνολογία Περιβάλλοντος, Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών, Οικονομικά.
    Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα θα έχουν:
    α) πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,
    β) Μεταπτυχιακοί φοιτητές/κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,
    γ) Υποψήφιοι διδάκτορες/κάτοχοι διδακτορικού τίτλου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


    Οι συμμετέχοντες θα χρηματοδοτηθούν για δαπάνες διαβίωσης, ταξιδιωτικές δαπάνες, και δαπάνες προετοιμασίας. Το ΚΕΚ, επίσης, θα αναλάβει την κάλυψη όλων των συμμετεχόντων με ταξιδιωτική ασφάλεια για την περίοδο παραμονής και εργασίας τους στο εξωτερικό.

    Η προκήρυξη των θέσεων θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2010.

    Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:
    http://www.uoi.gr/announcements/system/attachments/3102.pdf

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ,
    ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΕΝΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
    ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.
    ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012