Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Απόφαση Συγκλήτου 395/2-12-2014 για τα θέματα Συλλόγου Φοιτητών

  • Συντάχθηκε 03-12-2014 12:19 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Η Πρυτανεία δέχτηκε τους εκπροσώπους των φοιτητών στη χθεσινή συνεδρίαση της Συγκλήτου, προκειμένου να εκφράσουν τις θέσεις του συλλόγου. Αφού συζητήθηκαν τα θέματα της σίτισης, της στέγασης, των διαγραφών και της εμβόλιμης εξεταστικής, κάποιοι φοιτητές έθεσαν το θέμα της ανακήρυξης του κ. Γρυσπολάκη σε ομότιμο καθηγητή και με τελείως απρεπή και απάδουσα συμπεριφορά ζητούσαν με έντονο ύφος από τα μέλη της Συγκλήτου να απολογηθούν (!) για τη στάση που τήρησαν στο συγκεκριμένο θέμα.

    Η Πρυτανεία δεν θα επιτρέψει σε κανέναν τη μετατροπή των συνεδριάσεων του ανώτατου οργάνου του Ιδρύματος σε λαϊκό δικαστήριο. Το σώμα θα συνεδριάζει ελεύθερα, χωρίς απειλές και με πλήρη διαφάνεια, όπως αποδεικνύει και η για πρώτη φορά μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι ustream του Πολυτεχνείου Κρήτης. Μπροστά στα γεγονότα αυτά, διεκόπη η συνεδρίαση. Στη συνέχεια, αφού αποχώρησαν όλοι οι φοιτητές από την αίθουσα, η Πρυτανεία σταθμίζοντας το συμφέρον των φοιτητών του Ιδρύματος, συνέχισε τη συνεδρίαση και η Σύγκλητος έλαβε τις αποφάσεις που επισυνάπτονται για τα θέματα της μέριμνας, των διαγραφών και της εμβόλιμης εξεταστικής.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012