Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης

  • Συντάχθηκε 06-04-2015 13:20 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης», η οποία απευθυνόταν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος, μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Κρήτη στα πλαίσια εκπαιδευτικών εκδρομών, αλλά και μεμονωμένοι επισκέπτες, με την καθοδήγηση εθελοντών φοιτητών, περιηγήθηκαν σε όλη την Πολυτεχνειούπολη και ξεναγήθηκαν στις πέντε Σχολές, καθώς και στις υπηρεσίες του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Για άλλη μια φορά οι εθελοντές φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης ήταν η κινητήρια δύναμη της εκδήλωσης οι οποίοι ξεναγούσαν, καθοδηγούσαν και απαντούσαν σε ερωτήσεις τόσο μαθητών όσο και των υπολοίπων επισκεπτών που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά το Ίδρυμά μας.
    Ευχαριστούμε θερμά τους φοιτητές, που γεμάτοι ενέργεια μέχρι το τέλος, ήταν παρόντες.

    Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά το προσωπικό των Σχολών και των υπηρεσιών του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και τις επιτροπές προβολής κάθε Σχολής, που παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις τους εργάστηκαν ακούραστα και συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής δραστηριότητας.

    Τέλος, το Πολυτεχνείο Κρήτης ευχαριστεί τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, που ήταν παρόντες σε όλη την Πολυτεχνειούπολη με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, καθώς επίσης και τις εταιρείες ΑΦΟΙ ΧΙΩΤΑΚΗ Α.Β.Ε.Ε. και ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ για τις χορηγίες τους.


    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012