Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση Πρυτανείας για μεταφορά φοιτητών με ΚΤΕΛ

  • Συντάχθηκε 30-06-2015 19:51 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Σύμφωνα με την απόφαση της Κυβέρνησης, τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα θα είναι δωρεάν για την περίοδο από 30 Ιουνίου έως και 6 Ιουλίου.

    Γνωρίζουμε ότι η εν λόγω απόφαση δεν αφορά τις επαρχιακές πόλεις, όπου οι συγκοινωνίες εκτελούνται από ιδιωτικούς φορείς. Εν τούτοις, η Διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης ζήτησε από το ΚΤΕΛ Χανίων να επιτρέψει τη δωρεάν μεταφορά των φοιτητών μας για την περίοδο αυτή, η οποία συμπίπτει και με την ολοκλήρωση της εξεταστικής περιόδου του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς αποτελούν μια από τις πιο ευαίσθητες οικονομικά ομάδες της χώρας και σήμερα περισσότερο παρά ποτέ αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά.

    Το ΚΤΕΛ Χανίων έμπρακτα στηρίζει το Πολυτεχνείο Κρήτης, όπως αυτό διαφαίνεται από το γεγονός ότι ενώ ο επίτροπος δεν έχει επιτρέψει την πληρωμή του από το Νοέμβριο του 2014, συνεχίζει να προσφέρει οικονομικές διευκολύνσεις στους φοιτητές μας. Επιπρόσθετα, παρέτεινε τη διάρκεια ισχύος της μηνιαίας κάρτας των φοιτητών μας έως και 6 Ιουλίου 2015.

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Συντάχθηκε 01-07-2015 14:09 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Στις 30.6.2015 έληξε η υπογεγραμμένη σύμβαση με το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ.
    Σε επικοινωνία που είχε προηγηθεί στην αρχή της εβδομάδας συμφωνήθηκε η ατελής επέκταση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ έως και 6 Ιουλίου.
    Σε σημερινή επικοινωνία και με δεδομένη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την απαίτηση των προμηθευτών καυσίμων για πληρωμές μετρητοίς, το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ μας ενημέρωσε ότι θα επεκτείνει τα δρομολόγια, αλλά δεν είναι σε θέση να ανανεώσει για το διάστημα αυτό τις φοιτητικές κάρτες.
    Με τα νέα αυτά δεδομένα οι φοιτητές δικαιούνται με το φοιτητικό τους πάσο έκπτωση 50%.

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012