Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόγραμμα Πρόσθετης Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου 2017-2018

  • Συντάχθηκε 24-01-2018 18:38 από Aristeidis Meletiou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ameletiou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 25-01-2018 13:27

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ

    Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα: https://www.tuc.gr/index.php?id=schedules έχει αναρτηθεί το "Πρόγραμμα Πρόσθετης Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου 2017-2018" (αφορά μαθήματα που διδάχθηκαν στο Εαρινό Εξάμηνο του 2016-2017).

    Στην Πρόσθετη Εξεταστική δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι φοιτητές που βρίσκονται στο 11ο εξάμηνο και άνω και έχουν ήδη δηλώσει τουλάχιστον μία φορά στο παρελθόν το μάθημα στο οποίο προτίθενται να εξεταστούν. Πλέον, δεν απαιτείται η ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων της Πρόσθετης Εξεταστικής, αλλά θα πρέπει να ισχύουν οι παραπάνω δύο προϋποθέσεις.

    Οι δικαιούχοι φοιτητές θα εγγραφούν αυτόματα στην πρόσθετη εξέταση μαθημάτων ζυγών εξαμήνων που είχαν δηλώσει κατά το περσινό εαρινό εξάμηνο και τα οφείλουν ακόμη. Οι φοιτητές οι οποίοι είχαν δηλώσει κάποιο μάθημα ζυγού εξαμήνου στο παρελθόν, αλλά δεν το δήλωσαν πέρυσι, μπορούν να εξετασθούν στο μάθημα, εφόσον ενημερώσουν τον διδάσκοντα, ωστόσο η εξέταση αυτή θα εισαχθεί στην καρτέλα τους εκ των υστέρων μαζί με τη βαθμολογία τους. Φοιτητές που δεν είχαν δηλώσει ποτέ κάποιο μάθημα, δεν μπορούν να εξεταστούν σ' αυτό σε πρόσθετη εξέταση.

     

    Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


  • Συντάχθηκε 25-01-2018 23:51 από Aristeidis Meletiou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ameletiou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 25-01-2018 23:51

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ

    Ανακοίνωση αλλαγής:

    ΣΧΟΛΗ ΜΠΔ: Έγινε αλλαγή στην ημερομηνία εξέτασης των μαθημάτων Eργονομία & Ασφάλεια Εργασίας" (καθ. κ. Κοντογιάννης) και του καθ. κ. Πασιούρα "Στρατηγικός Προγραμματισμός-8ο εξάμηνο"


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012