Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση δικαιούχων Βραβείων Αριστείας Limmat 2018

 • 1
 • Συντάχθηκε 04-12-2018 17:46 από Tzobanaki Georgia Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: zina.tzobanaki<στο>enveng.tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Ιδιότητα: υπάλληλος.

  Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των δικαιούχων των Βραβείων Αριστείας του Ελβετικού Κοινωφελούς Ιδρύματος “Limmat Stiftung”*.

  Πιο συγκεκριμένα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat, με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας, ένας από τους σκοπούς του οποίου είναι η επιβράβευση και προώθηση της εκπαιδευτικής αριστείας στον τομέα της Μηχανικής, προτίθεται να απονείμει Βραβεία Αριστείας ύψους 3.000 € σε τρεις αριστούχους αποφοίτους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβαλλοντική Μηχανική» της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους εντός των προβλεπόμενων ακαδημαϊκών δύο ετών και επιλέχθηκαν από την Κοσμητεία της Σχολής με βάση τον μέσο όρο βαθμολογίας, την επίδοσή τους στην έρευνα και την ποιότητα της μεταπτυχιακής εργασίας.

  Σύμφωνα με απόφαση της 6ης/04-12-2018 έκτακτης συνεδρίασης της Κοσμητείας της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος, πρόκειται για τους:

  1.        Τρουλλάκη Αικατερίνη
  2.        Γιαμαλάκη Μαρίνα
  3.        Χατζησυμεών Μαρία

   

  Η επίδοση των τίτλων των βραβείων θα πραγματοποιηθεί κατά την Τελετή Απονομής Διδακτορικών Διπλωμάτων και Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πολυτεχνείου Κρήτης την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

   

  Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

   

   

  * Το Κοινωφελές Ίδρυμα “Limmat Stiftung” [www.limmat.org] ιδρύθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας στις 13 Μαρτίου 1972 και είναι αναγνωρισμένο ως μη κερδοσκοπική οργάνωση. Το Ίδρυμα δραστηριοποιείται τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, προσπαθώντας να τονώσει, να ενθαρρύνει και να στηρίξει πρωτοβουλίες που υπηρετούν το κοινό καλό.


  Συνημμένα:

  • LIMMAT_2018.pdf
   Μεταφορτώσεις: 87, Μέγεθος: 733 KB application/pdf
 • 1

Σύνδεση χρήστη

Εισάγετε εδώ το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε στον ιστότοπο.
Σύνδεση
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012