Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση δικαιούχων Βραβείου «Ιατρού Ιωάννου Γ. Χριστάκη» 2018

  • Συντάχθηκε 05-12-2018 13:54 από Georgia Tzobanaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtzobanaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: υπάλληλος.

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των δικαιούχων του Βραβείου «Ιατρού Ιωάννου Γ. Χριστάκη».

    Το Βραβείο εις μνήμην «Ιατρού Ιωάννου Χριστάκη» είναι ετήσιο και απονέμεται από την Επιτροπή του Κληροδοτήματος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής σε νεοεισαχθέντες φοιτητές που αποφοίτησαν από Λύκειο του Νομού Λασιθίου και εισήχθησαν με τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων σε Σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Πανεπιστημίου Κρήτης.

    Το Βραβείο Χριστάκη συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 1.000€ για κάθε φοιτητή και για το έτος 2018 απονέμεται σε δύο (2) φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Οι δικαιούχοι είναι οι φοιτητές της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών:  

    -          Λιουδάκης Εμμανουήλ

    -          Παπαδούλης Γεώργιος

     

    Η απονομή των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί κατά την Τελετή Απονομής Διδακτορικών Διπλωμάτων και Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πολυτεχνείου Κρήτης την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

     

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012