Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

ΜΗΧΟΠ: Εργαστήριο Φυσικής IΙ: Εγγραφές φοιτητών

  • Συντάχθηκε 08-02-2019 20:43 από Nikolaos Schetakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nischetakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΜΔΕ/Διδ. Γενικό. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. Γενικό

    Εργαστήριο Φυσικής IΙ:

    Οι εγγραφές στο Εργαστήριο Φυσικής ΙΙ για τους φοιτητές/τριες της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ) θα πραγματοποιηθούν αυστηρά

    από την

    Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, 9πμ

    έως και το

    Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, 1μμ

    Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω εγγραφής στο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών μαθημάτων «eClass» του Πολυτεχνείου Κρήτης ακολουθώντας τον σύνδεσμο του μαθήματος Φυσική 2 ΜΗΧΟΠ (εαρινό 2019):

    https://www.eclass.tuc.gr/courses/MHXOP216/

    Κάθε φοιτητής/τρια θα ανήκει σε μια τριμελή εργαστηριακή ομάδα και θα κάνει εργαστήριο μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Οι φοιτητές/τριες οφείλουν να εγγραφούν σε ένα εργαστηριακό τμήμα μέσω του tab "ομάδες χρηστών".

    Τα εργαστήρια Φυσικής ΙΙ θα αρχίσουν την εβδομάδα 18-22 Φεβρουαρίου για τα εβδομαδιαία τμήματα Group “Α” και την εβδομάδα 25-28 Φεβρουαρίου για τα εβδομαδιαία τμήματα Group “Β” και θα διεξαχθούν σε 6 τμήματα Α και Β:

     

    1Α & 1Β: Δευτέρα 15:00-17:00

    2Α & 2Β: Δευτέρα 17:00-19:00

    3Α & 3Β: Τρίτη 9:00-11:00


     

    Τα τμήματα Α και Β έχουν εργαστήρια τις ίδιες ημέρες (Δευτέρα ή Τρίτη) αλλά σε διαφορετικές εβδομάδες (όπως και στο χειμερινό εξάμηνο). Κάθε φοιτήτρια/φοιτητής πρέπει να γραφτεί σε ένα και μόνο τμήμα και μόνο σε μια ομάδα. Κάθε τμήμα έχει 6 ομάδες των τριών (3) φοιτητών/τριών.

    Προσοχή! Δεν επιτρέπεται να απεγγραφείτε απο το τμήμα που επιλέξατε.

    Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουν οι φοιτήτριες/φοιτητές στην επιλογή του τμήματος έτσι ώστε όπου υπάρχει ταυτόχρονα στο πρόγραμμα του εξαμήνου και άλλο εργαστήριο που πρέπει να εγγραφούν, να μην συμπίπτουν οι ώρες,δηλαδή να μην δηλώσουν την ίδια μέρα και ώρα δυο εργαστήρια ταυτόχρονα (αν χρειάζεστε διευκρινήσεις μπορείτε να πάρετε από τους υπεύθυνους των εργαστηρίων). Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η εγγραφή ενός φοιτητή δεν επιτρέπεται η αλλαγή του τμήματος παρά μόνο για σοβαρότατο λόγο και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις και επιτραπεί από τους υπεύθυνους των εργαστηρίων. Οι φοιτήτριες /φοιτητές θα πρέπει να φροντίσουν για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη εγγραφή τους στο εργαστήριο.


     

    Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον βοηθό μαθήματος Φυσικής II και υπεύθυνο εργαστηριακού μέρους ΥΔ ΗΜΜΥ, κ, Ν. Σχετάκη ( γραφείο: κτ. Επιστημών, Α᾽όροφος - 141.B.90 ) , email address: nsxetakis@yahoo.gr).


     


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012