Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εργαστήρια Αριθμητικής Ανάλυσης (ΜΠΔ - 4ο Eξάμηνο)

  • Συντάχθηκε 11-02-2019 14:35 από Anastasios Sifalakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: asifalakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΔΙΠ ΜΠΔ.

    Οι εγγραφές στα Eργαστήρια Αριθμητικής Ανάλυσης ΜΠΔ - 4ο Eξάμηνο,  θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του eclass στο μάθημα "Αριθμητική Ανάλυση (Εργαστήριο)"  (https://www.eclass.tuc.gr/courses/MPD126/). Θα πρέπει να επιλέξετε την ώρα του εργαστηρίου που επιθυμείτε από τις "Ομάδες Χρηστών".

    • Οι εγγραφές, σε ομάδες,  για τους φοιτητές/τριες του 4ου εξαμήνου  θα ξεκινήσουν την Τρίτη 12.02 (η ακριβής ώρα  θα σας ανακοινωθεί στη διάρκεια του μαθήματος). 
    • Οι φοιτητές/τριες μεγαλύτερων εξάμηνων που δεν έχουν εγγραφεί ποτέ ή ο βαθμός τους είναι μικρότερος από 5 θα μπορούν να εγγράφονται σε ομάδες από την Δευτέρα 18.02. Η κράτηση θέσης, για τα παλαιότερα έτη, πρίν τη Δευτέρα θα διαγράφεται αυτόματα.

    Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 20.02.

    Εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, όσοι/ες θέλουν να βελτιώσουν το βαθμό τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Σηφαλάκη (sifalak@gmail.com) ή την κ. Παπαδομανωλάκη (marianna@science.tuc.gr) από την Πέμπτη 21.02 και μέχρι την Κυριακή 24.02.

    Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν στις 25.02. 


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012