Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση συμμετοχής στο ερευνητικό project "Smart Agora".

  • Συντάχθηκε 15-04-2019 01:59 από Panagiotis Parthenios Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: pparthenios<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΑΡΜΗΧ.

    To Digital Media Lab της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών προσκαλεί όσους φοιτητές / φοιτήτριες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ερευνητικό project ‘Smart Agora’ να στείλουν e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος συνοδευόμενο από σύντομο βιογραφικό σημείωμα (απαραίτητη η αναφορά σε γνώσεις software ή/και προγραμματισμού) στο dm_lab@arch.tuc.gr μέχρι και την Τρίτη 16/4/2019.

    Το ‘Smart Agora’ αφορά στην έρευνα πάνω σε στρατηγικές εναλλακτικού τουρισμού και ‘έξυπνη’ διαχείριση μνημείων. Η ερευνητική ομάδα θα πειραματιστεί πάνω στη διάδραση του χρήστη - τουρίστα με τον χώρο - μνημείο μέσω νέων ψηφιακών τεχνολογιών. Η Δημοτική Αγορά των Χανίων θα αποτελέσει τη μελέτη περίπτωσης όπου θα διεξαχθεί η πιλοτική έρευνα πάνω σε χρήση ΤΠΕ με στόχο τη δημιουργία ‘έξυπνων’ μνημείων. Η έρευνα κινείται μεταξύ Αρχιτεκτονικής, ΤΠΕ και αειφόρου ανάπτυξης.

    Επιστημονικός Υπεύθυνος: αν. καθηγητής Πάνος Παρθένιος


    Συνημμένα:

    • Smart Agora.jpg
      Μεταφορτώσεις: 640, Μέγεθος: 1 MB image/jpeg
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012