Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

«Πανάγιος Τάφος - Το μνημείο και το έργο» | Εσπερίδα, Σάββατο 12/10/2019, 7 μμ, Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

  • Συντάχθηκε 04-10-2019 08:25 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Tο εμβληματικό έργο της συντήρησης και της αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, που ολοκληρώθηκε από ομάδα  επιστημόνων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου τον Μάρτιο του 2017, παρουσιάζεται στα Χανιά, σε εσπερίδα με τίτλο «Πανάγιος Τάφος: Το μνημείο και το έργο».

    Καλεσμένη ομιλήτρια είναι η Αντωνία Μοροπούλου, Καθηγήτρια Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, επικεφαλής της διεπιστημονικής ομάδας του έργου και Πρόεδρος Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

    Η εσπερίδα διοργανώνεται από το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας-Τμήμα Δυτικής Κρήτης, το Τμήμα Χανίων της AHEPA Hellas "Crete Kydon”, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7 μμ.

    Συμμετέχει ο Βυζαντινός Χορός Χανίων με βυζαντινούς ύμνους.

    Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και  Αποκορώνου, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων.

    Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.


    Συνημμένα:

  • Συντάχθηκε 18-10-2019 19:28 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Πλήρης κάλυψη της εσπερίδας στην σχετική ανάρτηση εδώ


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012