Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

Συνοπτικός διαγωνισμός για προμήθεια ειδών κλιβάνου και παροχή υπηρεσιών αναβάθμισης Κ.Ε. 81560

  • Συντάχθηκε 23-10-2019 12:02 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Συνοπτικός διαγωνισμός για την προμήθεια εργαστηριακού εξοπλισμού και υπηρεσιών επισκευής/συντήρησης, σε Τμήματα ως ακολούθως: Τμήμα 1: Είδη για αναβάθμιση υφιστάμενου πυρολυτικού φούρνου και κατασκευή συστήματος τροφοδοσίας βιομάζας, Τμήμα 2: Παροχή υπηρεσιών αναβάθμισης υφιστάμενου πυρολυτικού κλιβάνου και κατασκευής συστήματος τροφοδοσίας βιομάζας.

    Το συνολικό ποσό της δαπάνης του διαγωνισμού ανέρχεται στις 10.000,00 € πλέον ΦΠΑ 24% (ποσού 2.400,00 €), ήτοι στις 12.400,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

    Ο διαγωνισμός διενεργείται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο INVALOR «Ερευνητική Υποδομή για την Αξιοποίηση Αποβλήτων και Αειφόρου Διαχείρισης Φυσικών Πόρων», Περιβαλλοντικές εφαρμογές από την αξιοποίηση αποβλήτων στην Περιφέρεια Κρήτης, του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014-2020, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή Ευάγγελο Διαμαντόπουλο και με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 81560, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας.

    Επισημαίνεται ότι είναι δυνατή η κατάθεση προσφοράς ανά τμήμα (για ένα ή/και δύο) και πάντως για το σύνολο των ειδών κάθε τμήματος.

    Τόπος κατάθεσης προσφορών: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείου Κρήτης, Τμήμα Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, Χανιά, Κρήτη

    Γλώσσα υποβολής προσφορών: Ελληνική

    Υποβολή προσφορών:  - με αποστολή μέχρι Πέμπτη, 07/11/2019 και ώρα 15:00 μ.μ., - αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπο μέχρι Παρασκευή, 08/11/2019 και ώρα 09:30 πμ, επί ποινή αποκλεισμού.

    Ημερομηνία Διενέργειας: Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ.

    Τόπος Διενέργειας: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείου Κρήτης, Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου

    Γενικές Πληροφορίες σχετικά με το τεύχος της διακήρυξης δίδονται από το Τμήμα Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ Πολυτεχνείου Κρήτης www.elke.tuc.gr και στην ιστοσελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης www.tuc.gr.

    Πληροφορίες Ειδικές και Τεχνικής Φύσεως δίδονται από τον Καθηγητή κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, στο τηλέφωνο 28210 37380, 37532 ή στο e-mail:           diamad@dssl.tuc.gr.

    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ της διακήρυξης, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστα μέρη αυτής:

    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α: Γενικοί και Ειδικοί Όροι Διαγωνισμού

    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β: Τεχνικές Προδιαγραφές

    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ: Οικονομική προσφορά 

    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (Τ.Ε.Υ.Δ.)


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012