Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συγκομιδή ελαιοδέντρων του Πάρκου Χλωρίδας και Πανίδας και της Πολυτεχνειούπολης

  • Συντάχθηκε 29-10-2019 16:06 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 800 ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ 600 ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

     

    1. Η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας & του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης, διαχειρίστρια της περιουσίας του Πολυτεχνείου Κρήτης (ΕΑΔΠΤΠ ΠΟΛ. ΚΡΗΤΗΣ), ενδιαφέρεται να παραχωρήσει, έναντι προσφερόμενου τιμήματος, τη συγκομιδή και την κάρπωση 800 ελαιοδέντρων, πιστοποιημένων για την παραγωγή βιολογικού ελαιολάδου, που βρίσκονται εντός του Πάρκου Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης και 600 ελαιοδέντρων που βρίσκονται εντός της πανεπιστημιούπολης στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων με αντάλλαγμα.
    2. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και δύνανται να συμμετάσχουν σ’ αυτόν φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Η προσφορά, θα πρέπει να φέρει ημερομηνία κατάθεσης στο ταχυδρομείο, μέχρι την 8 Νοεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή και μπορεί επίσης να κατατεθεί και αυτοπροσώπως μέχρι την ίδια ημερομηνία και ώρα 13:00 στα Γραφεία της Εταιρείας Κτίριο Ε4 Γραφείο 103– Πολυτεχνειούπολη Χανιά. Η αποσφράγιση των φακέλων του διαγωνισμού θα γίνει ενώπιον του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας, στις 12 Νοεμβρίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στo Γραφείο του Προέδρου της Εταιρείας  στη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης (κτίριο Κ1. Α’ όροφος).
    3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (08:30-14:30) στο τηλ. 2821037055 ή στην ιστοσελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης www.tuc.gr  ή της Εταιρείας Αξιοποίησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και στη διεύθυνση www.eadip.tuc.gr προκειμένου να λάβουν γνώση των όρων της συμμετοχής ή, εφόσον το επιθυμούν, να οργανώσουν επίσκεψη στο χώρο του ακινήτου.

     

    Χανιά, 29 Οκτωβρίου 2019

     

    Ευάγγελος Γιδαράκος

    Δ/νων Σύμβουλος ΕΑΔΠΤΠΠ Κ


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012