Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Οικολογική Οδήγηση- Ζητούνται εθελοντές

  • Συντάχθηκε 15-12-2019 15:35 από Theocharis Tsoutsos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ttsoutsos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΠΕΡ.

    Αναζητούνται εθελοντές να για τη διεξαγωγή έρευνας και την εκπόνηση μεταπτυχιακής διατριβής. Μοναδικά κριτήρια αποτελούν, είτε η μόνιμη κατοικία εντός του νομού Ρεθύμνης είτε τα συχνά/τακτικά δρομολόγια εντός του νομού και η κατοχή διπλώματος οδήγησης.

    Σκοπός, η τοποθέτηση σε οχήματα, συσκευές OBD για την καταγραφή παραμέτρων οδηγικής συμπεριφοράς. Οι παράμετροι που θα καταγράφονται αφορούν:

    1. Ταχύτητα
    2. Επιτάχυνση
    3. Εκπομπές επιζήμιων ρύπων
    4. Ακριβής θέση
    5. Κατανάλωση καυσίμου και
    6. Χρονική διάρκεια

    Τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν ανώνυμα και μόνο για την επεξεργασία και την εξαγωγή αποτελεσμάτων που αφορούν την πιθανή  συνεισφορά της οικολογικής οδήγησης στη μείωση εκπομπών CO2 από μηχανές εσωτερικής καύσης των οχημάτων.

    Οι εθελοντές θα μπορούν να ενημερωθούν μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων για τυχόν ευρήματα και να έχουν κάθε έλεγχο για την τήρηση των προσωπικών τους δεδομένων. Οι συσκευές θα δίδονται στους εθελοντές με μόνη υποχρέωση να τις γυρίσουν πίσω χωρίς φθορές.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν προσωπικό e-mail στη διεύθυνση asmaragdakis@isc.tuc.gr.


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012