Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για σύναψη έως 2 συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου Κ.Ε. 81548

  • Συντάχθηκε 21-01-2020 15:41 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «CIVITAS DESTINATIONS», με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 81548 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος κ. Τσούτσο Θεοχάρη, που χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (αριθ. συμβολαίου 689031) και απαλλάσσεται από τον ΦΠΑ (ΠΟΛ. 1128/1997) ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για σύναψη έως δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας έξι (6) μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και του οικονομικού αντικειμένου, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, ύστερα από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου του έργου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Θέση Νο 1: Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός ή μηχανικός περιβάλλοντος ή ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός μηχανικός ή μηχανολόγος, ή χημικός μηχανικός, ή φυσικός, ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος από ΑΕΙ της Ελλάδος ή σχολή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με τη διαχείριση περιβάλλοντος, την περιβαλλοντική μηχανική, τον βιώσιμο ενεργειακό σχεδιασμό, ή τις βιώσιμες μεταφορές από ΑΕΙ της Ελλάδας ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/ας θα συνεισφέρει σε δράσεις που αφορούν την τεχνική υποστήριξη του έργου για την ανάπτυξη/αξιολόγηση δράσεων βιώσιμης κινητικότητας στις πόλεις-εταίρους, τη συλλογή και την επεξεργασία δεδομένων, και την δημιουργία σχετικών αναφορών στην αγγλική γλώσσα και την μεταφορά τεχνογνωσίας σε τοπικό/εθνικό επίπεδο.
    Πλήθος ατόμων: 1
    Διάρκεια σύμβασης: Έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης, με σύγκρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, έως την λήξη του έργου την 30η/11/2020, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεων του.
    Ποσό αμοιβής: 8.400,00 €, συμπειρλαμβανομένου όλων των νομίμων κρατήσεων, από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης του έργου ‘Staff costs’. Το έργο, λόγω του ότι χρηματοδοτείται 100% από την Ευρωπαϊκή Ένωση απαλλάσσεται από επιβάρυνση ΦΠΑ (ΠΟΛ 1128/1997).
    Τόπος εκτέλεσης έργου: Εργαστήριο Ανανεώσιμων και Βιώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων, Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Θέση Νο 2: Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός ή μηχανικός περιβάλλοντος ή ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός μηχανικός ή μηχανολόγος, ή χημικός μηχανικός ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος από ΑΕΙ της Ελλάδος ή σχολή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/ας θα συνεισφέρει σε δράσεις που αφορούν την τεχνική υποστήριξη του έργου για την ανάπτυξη/αξιολόγηση δράσεων βιώσιμης κινητικότητας στις πόλεις-εταίρους, τη συλλογή και την επεξεργασία δεδομένων, και την δημιουργία σχετικών αναφορών στην Αγγλική γλώσσα και την μεταφορά τεχνογνωσίας σε τοπικό/εθνικό επίπεδο.
    Πλήθος ατόμων: 1
    Διάρκεια σύμβασης: Έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης, με σύγκρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, έως την λήξη του έργου την 31η/11/2020, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεων του.
    Ποσό αμοιβής: 7.800,00 €, συμπειρλαμβανομένου όλων των νομίμων κρατήσεων, από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης του έργου ‘Staff costs’. Το έργο, λόγω του ότι χρηματοδοτείται 100% από την Ευρωπαϊκή Ένωση απαλλάσσεται από επιβάρυνση ΦΠΑ (ΠΟΛ 1128/1997).
    Τόπος εκτέλεσης έργου: Εργαστήριο Ανανεώσιμων και Βιώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων, Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ στο Κτήριο Ε4, Τμήμα Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων του ΕΛΚ ΕΠολυτεχνείυο Κρήτης, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου Χανίων, Τ.Κ. 73100


    Συνημμένα:

  • Συντάχθηκε 06-02-2020 11:45 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Συνημμένη ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ παραρτήματος - Δεν τροποποιούνται όροι της πρόσκλησης


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012