Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εγγραφή στα εργαστήρια του μαθήματος "Συστηματική Ορυκτολογία", 2ο εξάμηνο ΜΗΧΟΠ

  • Συντάχθηκε 10-02-2020 12:27 από Antonios Stratakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: astratakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ

    Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο του μαθήματος "Συστηματική Ορυκτολογία" του 2ου εξαμήνου της Σχολής ΜΗΧΟΠ, να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης e-class.
    Επίσης στην πλατφόρμα e-class θα πρέπει να εγγραφούν και οι φοιτητές που παλαιότερων εξαμήνων που χρωστάνε τα εργαστήρια του μαθήματος, καθώς ανακοινώσεις που αφορούν επαναληπτικές ασκήσεις, εξετάσεις, κλπ., θα αναρτώνται μόνο στην πλατφόρμα.
    Μετά την εγγραφή, όσοι φοιτητές θα παρακολουθήσουν τα εργαστήρια, θα πρέπει να εγγραφούν στην αντίστοιχη εργαστηριακή ομάδα (πεδίο “Ομάδες Χρηστών”) σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο πεδίο των ανακοινώσεων του μαθήματος στην πλατφόρμα.
    Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στο μάθημα - εργαστήριο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης e-class είναι η Παρασκευή 14-2-2020. Πέρα της συγκεκριμένης ημερομηνίας καμία εγγραφή δε θα γίνεται δεκτή.
    Τα εργαστήρια είναι υποχρεωτικά και θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 17-2-2020.

    Εκ του Εργαστηρίου


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012