Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΗΜΜΥ: Εγγραφές φοιτητών στα εργαστήρια Φυσικής (Ηλεκτρομαγνητισμός)

 • 1
 • Συντάχθηκε 13-02-2020 11:43 από Schetakis Nikolaos Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: nischetakis<στο>isc.tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Κύρια: ΜΔΕ/Διδ. Γενικό. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. Γενικό

  Εργαστήριο Φυσικής (Ηλεκτρομαγνητισμός):

  Εγγραφές φοιτητών Σχολής ΗΜΜΥ


  Οι εγγραφές στο Εργαστήριο Φυσικής (Ηλεκτρομαγνητισμός) για τους φοιτητές/τριες της Σχολής ΗΜΜΥ θα πραγματοποιηθούν αυστηρά από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου , 16:00 έως και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, 1μμ. Οι εγγραφές στο Εργαστήριο γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του ιστοχώρου του μαθήματος στο Courses μέσω του tab “Προγραμματισμός – Κρατήσεις”.


  1. Εγγραφές σε Εργαστηριακά Τμήματα αυτών που δηλώνουν για 1η φορά το μάθημα καθώς και των φοιτητών που οφείλουν να παρακολουθήσουν πάλι το εργαστήριο.

  Οι φοιτητές θα κάνουν εργαστήριο μία φορά κάθε δύο εβδομάδες και θα χωριστούν σε εβδομαδιαία GroupA” που θα ξεκινήσουν εργαστήρια πρώτοι ( εβδομάδα 24-28, Φεβρουαρίου), και εβδομαδιαία Group “B” που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα(2/03—06/03 )*.


  Διαδικασία εγγραφής:

  Kάθε εξασκούμενος πρέπει να εγγραφεί σε εβδομαδιαίο εργαστηριακό τμήμα (ημέρα και ώρα) Group “A” ή group “B” , μέσω του tab “Προγραμματισμός – Κρατήσεις” με τίτλο “Εγγραφή στα εργαστηριακά τμήματα”. Εκεί πρώτα θα επιλέξει τον πόρο που αντιστοιχεί στην μέρα και στο εβδομαδιαίο group που επιθυμεί να ανήκει και στην συνέχεια θα επιλέξει την ώρα που επιθυμεί. Παρακαλείστε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις ημερομηνίες έναρξης του κάθε εργαστηριακού τμήματος.

  Προσοχή! Κάθε χρήστης πρέπει να εγγραφεί σε ένα μόνο εργαστηριακό τμήμα. Σε περίπτωση διπλής εγγραφής του ίδιου χρήστη σε δύο τμήματα θα γίνει αυτόματη διαγραφή της μίας εγγραφής.


  Τα διαθέσιμα εργαστηριακά τμήματα είναι:
  1
  A & 1B : Πέμπτη 14:00-16:00
  2
  A & 2B : Πέμπτη 16:00-18:00
  3
  A & 3B : Πέμπτη 18:00-20:00
  4
  A & 4B : Παρασκευή 15:00-17:00
  5
  A: Παρασκευή 17:00-19:00 (Εγγραφείτε ΜΟΝΟ εάν έχουν γεμίσει τα υπόλοιπα τμήματα. Αλλιώς ενδέχεται να μετακινηθείτε σε διαφορετικό τμήμα)

  Το εργαστήριο ξεκινά:
  Για τους φοιτητές του
   Group “A”: την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και
  Για τους φοιτητές του
   Group “B”: την Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6 Μαρτίου.

  Κάθε φοιτητής θα ανήκει σε μια τριμελή ομάδα με συμφοιτητές του ίδιου εργαστηριακού τμήματος. Οι ομάδες θα δημιουργηθούν την πρώτη εβδομάδα μέσα στο εργαστήριο σε συνεννόηση με τους βοηθούς του εργαστηρίου.

  Η συμμετοχή στο πρώτο εργαστήριο είναι υποχρεωτική! Σε περίπτωση απουσίας στο πρώτο εργαστήριο οφείλετε να ενημερώσετε άμεσα τον διδάσκοντα καθώς ενδέχεται να γίνουν αλλαγές που σας αφορούν.


   

   


  2. Εγγραφές φοιτητών παλαιοτέρων ετών που οφείλουν να δώσουν μονο τελική εξέταση στο εργαστήριο, σε λίστα εγγραφής


  Οι φοιτητές που οφείλουν μόνο την τελική εξέταση στο εργαστήριο, παρακαλούνται να εγγραφούν στις Κρατήσεις του ιστοχώρου του μαθήματος, στην λίστα “Λίστα ατόμων που οφείλουν μόνο τελική εξέταση εργαστηρίου” .

  Σε περίπτωση που υπάρχει αμφιβολία για το εάν πρέπει να παρακολουθήσετε εκ νέου τα εργαστήρια ή οφείλετε μόνο τελική εξέταση παρακαλώ επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του εργαστηριακού μέρους κ. N. Σχετάκη ( γραφείο: κτ. Επιστημών, Α᾽όροφος - 141.B.90 ), email address: nsxetakis@yahoo.gr).

  Για σχετικές απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον βοηθό μαθήματος Φυσικής II και υπεύθυνο εργαστηριακού μέρους ΥΔ ΗΜΜΥ, κ, Ν. Σχετάκη ( γραφείο: κτ. Επιστημών, Α᾽όροφος - 141.B.90 ) , email address: nsxetakis@yahoo.gr .

  *Στο φάκελο Εγγραφα έχει ανέβει ο Κανονισμός του Εργαστηρίου Φυσικής για ενημέρωση.


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012