Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Προκηρύξεις / Διακηρύξεις
  • Συνοπτικός Διαγωνισμός για την επιλογή Αναδόχου/Αναδόχων για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών εκδρομών ακαδημαικού έτους 2019-2020 για τις Σχολές ΜΗΧΟΠ και ΜΗΠΕΡ του Πολυτεχνείου Κρήτης

Συνοπτικός Διαγωνισμός για την επιλογή Αναδόχου/Αναδόχων για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών εκδρομών ακαδημαικού έτους 2019-2020 για τις Σχολές ΜΗΧΟΠ και ΜΗΠΕΡ του Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Συντάχθηκε 09-03-2020 13:49 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με ανοικτές διαδικασίες, σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής για την πραγματοποίηση των εκπαιδευτικών εκδρομών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 των Σχολών Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, σύμφωνα με τους όρους και τις υποχρεώσεις που θέτει η  υπ΄αριθμ 3376/9.3.2020 Διακήρυξη.

    Η προμήθεια επιμερίζεται στα παρακάτω τρία (3) τμήματα σύμφωνα και με τον πίνακα του παραρτήματος Α’ «Τεχνικές Προδιαγραφές» της υπ΄αριθμ 3376/9.3.2020 διακήρυξης:

    ΤΜΗΜΑ Α’: Για τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ), πραγματοποίηση μίας (1) εκπαιδευτικής εκδρομής στην Κεντρική – Νότια Ελλάδα από τις 24 Μαΐου έως την 29η Μάϊου 2020 στο πλαίσιο του υποχρεωτικού μαθήματος «ΜΟΠ 706-Ασκήσεις Υπαίθρου ΙΙΙ» (6ου εξαμήνου), σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο παράρτημα Α’ «Τεχνικές προδιαγραφές» της παρούσας διακήρυξης.

    ΤΜΗΜΑ Β’: Για τη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΜΗΠΕΡ), πραγματοποίηση μίας (1) εκπαιδευτικής εκδρομής στην Ψυτάλλεια, στον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων και στη μονάδα επεξεργασίας νερού του Ασπροπύργου από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 2020 στο  πλαίσιο του μαθήματος «Ασκήσεις Πεδίου ΙΙ», σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο παράρτημα Α’ «Τεχνικές προδιαγραφές» της παρούσας διακήρυξης.

    ΤΜΗΜΑ Γ’: Ημερήσιες Εκδρομές εντός Κρήτης που αναλύονται ως εξής:

    Γ1. Για τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ) πραγματοποίηση δύο (2) μονοήμερων εκπαιδευτικών εκδρομών – ασκήσεων υπαίθρου στο πλαίσιο των Μαθημάτων «ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ Ι (ΜΟΠ 702)» (2ου Εξαμήνου) ως εξής : 

    (α) στις 26 Μαΐου 2020 Χανιά-Σίσσες-Πέραμα-Ανώγεια-οροπέδιο Νίδας-Χανιά και

    (β) στις 27 Μαΐου 2020 Χανιά-Φαλάσαρνα-Πλάτανος-Καλλεργιανά-Χανιά,

    σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο παράρτημα Α «Τεχνικές προδιαγραφές» της παρούσας διακήρυξης.

    Γ2. Για τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ) πραγματοποίηση δύο (2) ημερήσιων εκπαιδευτικών εκδρομών – ασκήσεων υπαίθρου εντός Κρήτης (Χανιά, Ρέθυμνο, Σπήλι-Αγία Γαλήνη και ενδιάμεσοι προορισμοί) τον μήνα Νοέμβριο 2020 στο πλαίσιο του μαθήματος «ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΙΙ (ΜΟΠ704)» (5ου εξαμήνου) σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο παράρτημα Α «Τεχνικές προδιαγραφές» της παρούσας διακήρυξης. 

    Γ3. Για τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ) πραγματοποίηση μίας (1) ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής στην περιοχή της Αγυιάς (θέση εκροής πηγών και φράγματος Βαλσαμιώτη) στις 18 Μαΐου 2020, στο πλαίσιο του μαθήματος «ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΕΩΛΟΓΙΑ - ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ (ΜΟΠ303)» (6ου εξαμήνου) σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο παράρτημα Α «Τεχνικές προδιαγραφές» της παρούσας διακήρυξης.

    Γ4. Για τη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΜΗΠΕΡ) πραγματοποίηση μίας (1) ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της ΔΕΥΑ Χανίων στον Κουμπελή και στην Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στην Κορακιά Ακρωτηρίου στις 28 Μαΐου 2020 στο πλαίσιο του μαθήματος «ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΕΔΙΟΥ 1», σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο παράρτημα Α «Τεχνικές προδιαγραφές» της παρούσας διακήρυξης.

    Προσφορές μπορούν να υποβληθούν για το σύνολο του διαγωνισμού (τμήμα Α’, τμήμα Β’, τμήμα Γ’) ή για ένα ή περισσότερα εκ των τριών τμημάτων.

    Διευκρινίζεται ότι για το Τμήμα Γ’ που περιλαμβάνει τέσσερις (4) υποκατηγορίες, θα υποβληθεί προσφορά για το σύνολο του Τμήματος.

    Η κατακύρωση του διαγωνισμού μπορεί να γίνει σε έναν ή σε περισσότερους αναδόχους έως τρεις.

    Ημερομηνία Διενέργειας: 26 Μαρτίου 2020, ημέρα Πέμπτη, ώρα 10:00 π.μ.

    Τόπος διενέργειας: Οικονομική Υπηρεσία/ Τμήμα Προμηθειών, Κτήριο Ε5, Ισόγειο, Γραφείο 023, Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά.

    Επισυνάπτονται: (α) η υπ΄αριθμ 3375/9.3.2020 προκήρυξη, (β) η υπ΄αριθμ 3376/9.3.2020 διακήρυξη, (γ) το υπόδειγμα ΤΕΥΔ σε pdf και  σε xml σε μορφή zip, (δ) το παράρτημα Δ' – υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς σε επεξεργάσιμη μορφή.

    Εκ μέρους του Τμήματος Προμηθειών,

    Παναγιώτης Παϊζάκης


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012