Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

Ανακοίνωση για τη διανομή κατ’ οίκον διδακτικών συγγραμμάτων αποκλειστικά για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

  • Συντάχθηκε 10-04-2020 12:02 από Dimitra Athenaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

    Οι δηλώσεις συγγραμμάτων θα υποβληθούν από τους δικαιούχους φοιτητές στο Πληροφοριακό Συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» σε διάστημα που θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ). Μετά την λήξη των δηλώσεων θα αρχίσει η κατ’ οίκον διανομή προς όλους του δικαιούχους φοιτητές για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 λόγω των έκτακτων μέτρων για αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Καταληκτική ημερομηνία παράδοσης θεωρείται η 15η Ιουνίου 2020.

    Οι δικαιούχοι φοιτητές κατά την υποβολή της δήλωσης οφείλουν να συμπληρώσουν επιπλέον τα απαιτούμενα στοιχεία στην καρτέλα «Υποχρεωτική Δήλωση Διεύθυνσης» προκειμένου να καταστεί δυνατή η κατ’ οίκον παράδοση.

    Ειδικότερα, οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν τον τόπο στον οποίον επιθυμούν να πραγματοποιηθεί η κατ’ οίκον παράδοση των διδακτικών συγγραμμάτων (τόπος παράδοσης), και συγκεκριμένα Οδό, Αριθμό, Ταχυδρομικό κώδικα, Περιοχή, Καλλικρατικό Δήμο, Περιφερειακή Ενότητα, Χώρα. Κύπριοι φοιτητές, οι οποίοι έχουν πιθανόν επιστρέψει στις οικίες τους δηλώνουν επίσης ως τόπο παράδοσης, αυτόν που επιθυμούν να παραδοθούν τα διδακτικά συγγράμματα, καθώς η κατ’ οίκον διανομή αφορά τόσο την ελληνική επικράτεια, όσο και την Κύπρο.

    Οι δικαιούχοι φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. μετά τη συμπλήρωση της «Υποχρεωτικής Δήλωσης Διεύθυνσης» οφείλουν να παράσχουν τη συγκατάθεσή τους σύμφωνα με το άρθρο 49 του ν. 4624/2019 (Α’ 137) για την τήρηση, συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από κάθε εμπλεκόμενο φορέα στη διαδικασία διανομής των διδακτικών συγγραμμάτων με σκοπό αποκλειστικά την εφαρμογή της παρούσας απόφασης και έως την αποπεράτωση της διαδικασίας που ορίζεται σε αυτήν.

    Η διαδικασία διανομής θα πραγματοποιηθεί με επιμέλεια των εκδοτικών οίκων, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΥΔΟΞΟΣ» και διαθέτουν την εξουσία διανομής διδακτικού συγγράμματος ή την άδεια εκμετάλλευσής του, μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών της επιλογής τους. Το κόστος μεταφοράς για την κατ’ οίκον διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων προς τους δικαιούχος φοιτητές βαρύνει αποκλειστικά τους εκδοτικούς οίκους.

    Η παρούσα απόφαση (επισυνάπτεται)ισχύει αποκλειστικά για τη διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020


    Συνημμένα:

    • 3861-1.pdf
      Μεταφορτώσεις: 1005, Μέγεθος: 141 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012