Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μίας (1) θέσης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης.

  • Συντάχθηκε 23-06-2020 15:53 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «Διμερής & Πολυμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας-Κίνας», και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη καινοτόμων καταλυτών για την αποτελεσματική απομάκρυνση NOx απο τις εκπομπές αυτοκινήτων» με ακρωνύμιο “ CatEfDeNOx” και κωδικό έργου: Τ7ΔΚΙ-00356, με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82068 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Γεντεκάκη, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την απασχόληση ενός (1) ατόμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης. 

    Θέση : Απασχόληση Υποψήφιου Διδάκτορα, Πτυχιούχου Χημικού ή Διπλωματούχου Χημικού Μηχανικού ή Μηχανικού Περιβάλλοντος ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού  αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Διάρκεια απασχόλησης: 24 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη των τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του ΕΥ και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του έργου.

    Αποδοχές: Βάσει των διατάξεων του Κεφαλαίου Β’ του ν. 4354/2015 (ΦΕΚ 176 Α/16-12-2015) και τις σχετικές Οδηγίες με αριθμό πρωτ. 2/1015/ΔΕΠ/5.1.2016 (ΑΔΑ ΨΑΕΦΗ-ΠΟ7) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπως αναθεωρήθηκε με την υπ’ αριθμ. 2/31029/ΔΕΠ/06.05.2016 εγκύκλιο του ΓΛΚ (ΑΔΑ: ΩΛ9ΣΗ-0ΝΜ).

    Απαιτούμενα προσόντα - κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Υποψήφιος Διδάκτορας σε αντικείμενο σχετικό με περιβαλλοντική κατάλυση, ενεργειακές και περιβαλλοντικές χημικές τεχνολογίες,  καθαρές τεχνολογίες ή πράσινη χημεία, Πτυχιούχος Χημικός ή Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ή Μηχανικός Περιβάλλοντος ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος από ΑΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με ειδίκευση σε αντικείμενο συναφές με περιβαλλοντική κατάλυση, ενεργειακές και περιβαλλοντικές χημικές τεχνολογίες,  καθαρές τεχνολογίες ή πράσινη χημεία από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - κριτήρια:       

    • Εργασιακή εμπειρία πειραματικών μελετών σε αντικείμενο σχετικό με σύνθεση και αξιολόγηση καταλυτών σε περιβαλλοντικές ή ενεργειακές καταλυτικές διεργασίες ή/και σε διαχείριση ερευνητικών προγραμμάτων.
    • Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ή και σε συνέδρια με αντικείμενο τη Χημεία, Χημική ή/και Περιβαλλοντική Μηχανική ή Κατάλυση
    • Συνέντευξη

    * Όσοι από τους υποψηφίους κριθούν κατάλληλοι (πληρούν δηλαδή τα απαιτούμενα προσόντα – κριτήρια) θα κληθούν σε συνέντευξη, προκειμένου η Επιτροπή Αξιολόγησης των Προτάσεων να συνεκτιμήσει την επιστημονική τους κατάρτιση και την εργασιακή τους εμπειρία. Η διενέργεια συνέντευξης κρίνεται απαραίτητη διότι η προσωπικότητα των υποψηφίων σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα προσόντα τους μπορούν να διαφανούν στο πλαίσιο των ερωτήσεων που θα τεθούν. Η συνέντευξη δίνει τη δυνατότητα της πληρέστερης και ολοκληρωμένης κατανόησης της προσωπικότητας και των γνώσεων των υποψηφίων. Οι κεντρικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η συνέντευξη παρατίθενται κατωτέρω:

    • Εξέταση της επιστημονική τους κατάρτισης στην περιβαλλοντική χημεία/κατάλυση, στην πράσινη χημεία, στις καθαρές τεχνολογίες, των γνώσεων και της εμπειρία τους στη σύνθεση καταλυτικών υλικών και την μελέτη της καταλυτικής συμπεριφοράς, της διαθεσιμότητά τους,  της ικανότητας συνεργασίας, της ευρηματικότητας και της κριτικής σκέψη τους.

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ. 


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012