Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 11-15 Ιουλίου 2020

 • 1
 • Συντάχθηκε 09-07-2020 13:37 από Paggeiou Vasiliki Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: vasso<στο>career.tuc.gr

  Ενημερώθηκε: 09-07-2020 13:37

  Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

  Στις 11-15 Ιουλίου πραγματοποιείται το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας  σε ψηφιακό περιβάλλον ανταποκρινόμενο στις νέες συνθήκες. Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας  αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο για νέους που αναζητούν ενημέρωση σε θέματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας. Η εγγραφή είναι δωρεάν

  Είναι η πιο σημαντική συνάντηση νέων και του κόσμου των επιχειρήσεων. Στόχος είναι η ενημέρωση για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν σημαντικοί κλάδοι και τομείς της οικονομίας.

  Θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 100 παρουσιάσεις, πάνελ, workshop, και “Meet the executive”με τη συμμετοχή περίπου 200 αρκετά αξιόλογων ομιλητών.

  Θα συμμετάσχει και ένας σημαντικός αριθμός Ελλήνων εισηγητών από το εξωτερικό (ΗΠΑ, Αυστραλία, Βρετανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γερμανία κτλ.) Συνολικά θα συμμετάσχουν 200 εισηγητές ενώ θα έχουν virtual περίπτερο και εταιρείες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν νέους που αναζητούν ενημέρωση σε θέματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας. 

  Την Κυριακή 12 Ιουλίου μια virtual αίθουσα θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στο Πολυτεχνείο ενώ μια άλλη στα Χρηματοοικονομικά με σημαντικούς Έλληνες εισηγητές από το εξωτερικό.

  Τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Ιουλίου, μια αίθουσα θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στις Νέες Τεχνολογίες και την Πληροφορική, όπου εισηγητές από Ελλάδα, ΗΠΑ και άλλες χώρες θα μιλήσουν για ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε χώρους όπως η τεχνητή νοημοσύνη, ο προγραμματισμός, το blockchain κτλ. 

  Δείτε το πρόγραμμα και εγγραφείτε χωρίς κόστος στην σελίδα της διοργάνωσης www.pan-orama.org


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012