Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

Εξ αποστάσεως Εξέταση Αγγλικά-Αρχιτεκτονική 31/8/2020

  • Συντάχθηκε 26-08-2020 14:05 από Anne McKay Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mckay<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΕΠ. Άλλες ιδιότητες: ΕΔΙΠ

    Ανακοίνωση

    Η εξέταση του μαθήματος Αγγλικά-Αρχιτεκτονική Σχολή (31/8/2020, 12-14:00), θα πραγματοποιηθεί με τον εξής τρόπο: 2 - εξ αποστάσεως σύγχρονη γραπτή εξέταση με ηλεκτρονική επιτήρηση, στο Moodle & στο Zoom  με το ιδρυματικό e-mail των φοιτητών.

    Oδηγίες

    1. Όσοι/ες φοιτητές/τριες έχουν πρόθεση να εξεταστούν πρέπει απαραιτήτως να εγγραφούν στην ηλεκτρονική τάξη του μαθήματος στο Moodle  με τίτλο "Architectural Engineering English Examination Online 31-08-2020” και με σύνδεσμο: https://moodle.tuc.gr/course/view.php?id=152  μέχρι την Παρασκευή 28/8. Στη συνέχεια οι φοιτητές θα λάβουν ένα mail-πρόσκληση για ένα Zoom meeting για τις 31/8/2020, που είναι η εξέταση.
    2. Για την συμμετοχή τους στην εξέταση οι φοιτητές θα χρειαστούν κάμερα & μικρόφωνο. Η εξέταση θα αρχίσει αφού όλοι οι φοιτητές επιδείξουν τη φοιτητική τους ταυτότητα στον επιτηρητή.

    Υπενθυμίζεται ότι η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στην ηλεκτρονική τάξη του μαθήματος στο Moodle .

    Η Διδάσκουσα,

    Anne McKay ΕΕΠ


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012