Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

ΜΗΠΕΡ_Επαναληπτική Εξεταστική στο μάθημα "Βιολογικές Μέθοδοι Εξυγίανσης Περιβάλλοντος" 02-09-2020

  • Συντάχθηκε 30-08-2020 13:44 από Theodora Velegraki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη:

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: 407 ΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: Unknown -#-@ΜΗΠΕΡ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ

    Όσοι/ες φοιτητές/τριες έχουν πρόθεση να εξεταστούν στο μάθημα "Βιολογικές Μέθοδοι Εξυγίανσης Περιβάλλοντος"  την ερχόμενη Τετάρτη 02-09-2020, ώρα 12:00-14:00 μμ, θα πρέπει απαραιτήτως να εγγραφούν στο eclass του μαθήματος στην ομάδα χρηστών με τίτλο "Επαναληπτική Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2020". Καθώς η επικοινωνία θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της συγκεκριμένης ομάδας χρηστών του eclass, παρακαλείστε να εγγραφείτε άμεσα. Όσοι/ες φοιτητές/τριες δεν εγγραφούν σε αυτήν δεν θα μπορούν να λάβουν τις απαραίτητες οδηγίες και τους συνδέσμους για τη δοκιμαστική και τελική σύνδεσή τους στην εξ αποστάσεως εξέταση.

    Υπενθυμίζεται ότι, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, η εξέταση θα διεξαχθεί εξ' αποστάσεως και θα είναι σύγχρονη γραπτή με ηλεκτρονική επιτήρηση (όμοια με την αντίστοιχη εξεταστική του Ιουνίου).

    Είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση του ιδρυματικού σας email. (μορφής xxx@isc.tuc.gr) καθώς μέσω αυτού θα γίνει η πιστοποίησή σας για συμμετοχή στο σύστημα τηλεδιάσκεψης. E-mails άλλης μορφής δεν είναι αποδεκτά. Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν στο eclass.

    Για οποιαδήποτε απορία είμαι στη διάθεσή σας.

    Η Διδάσκουσα

    Θ. Βελεγράκη


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012