Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΙΙ – ΜΗΠΕΡ 7ο - Εισαγωγική διάλεξη και εγγραφές

  • Συντάχθηκε 25-09-2020 09:55 από Aristeidis Koutroulis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: akoutroulis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 25-09-2020 09:56

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ

    Τη Δευτέρα 05-10-2019 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί εισαγωγική εξ αποστάσεως διάλεξη στο Εργαστηριακό Μάθημα Υδραυλική ΙΙ από τον κ. Καρατζά. Ο σύνδεσμος θα σας ανακοινωθεί σε επόμενο μήνυμα μέσω του e-class (απαραίτητη είναι η εγγραφή για την λήψη των μηνυμάτων).

    Επιπλέον, καλούνται οι φοιτητές να εγγραφούν σε ομάδες κατά την περίοδο 25-9-2020 έως 30-9-2020. Το μάθημα θα διεξαχθεί σε 3 δίωρες εργαστηριακές ενότητες σε ομάδες κατά μέγιστο 6 ατόμων. Το πρόγραμμα διεξαγωγής θα αναρτηθεί στο e-class στην ενότητα «Έγγραφα» μετά την συμπλήρωση των ομάδων.

    Οι φοιτητές εγγράφονται μόνοι τους στην Ομάδα επιλογής τους, μέσω e-class, στην περιοχή «Ομάδες Χρηστών».

    ΘΕΡΜΗ παράκληση οι φοιτητές να γράφονται και να συμπληρώνουν τις πιο μικρές ομάδες (πρώτα την ομάδα 1 και τελευταία ομάδα 16) που είναι και χρονικά πιο πρόσφατες προκειμένου να υπάρξει χρόνος για τυχών αναπληρώσεις προς το τέλος του εξαμήνου. Ο αριθμός των ομάδων έχει αυξηθεί κατά πολύ συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές λόγω των έκτακτων συνθηκών και καλό θα ήταν όλοι μας να δείξουμε το δυνατόν μεγαλύτερη συνέπεια στην τήρηση του προγράμματος και των οδηγιών που θα ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.

    Έναρξη εργαστηρίων: Τρίτη 06-10-2020

    Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του εργαστηρίου Γκούμα Χρήστο και Ανυφαντή Ιωάννα (7803, 7830) & Κουτρούλη Αριστείδη (7764).

    Ευχές για ένα καλό χειμερινό εξάμηνο.


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012