Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εγγραφές χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 και δηλώσεις μαθημάτων

 • 1
 • Συντάχθηκε 09-10-2020 15:26 από Athenaki Dimitra Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: athenaki<στο>isc.tuc.gr

  Ενημερώθηκε: 25-10-2020 02:22

  Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

  Ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς φοιτητές του Ιδρύματος ότι η περίοδος εγγραφής στο εξάμηνο και δήλωσης μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 αρχίζει την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, 00:00 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, 23:59. Η περίοδος δηλώσεων είναι κοινή για όλες τις Σχολές του Ιδρύματος. Καλείστε να δηλώσετε τα μαθήματά σας έγκαιρα και μέσα σε αυτή τη χρονική περίοδο.

  Η εγγραφή στο εξάμηνο και δήλωση μαθημάτων γίνεται μόνον ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού portal των φοιτητών στο φοιτητολόγιο:

  δίνοντας το ιδρυματικό Όνομα Χρήστη (username) και τον Κωδικό Πρόσβασης (password) που έχετε ήδη αποκτήσει ως ενεργοί φοιτητές του Ιδρύματος από το Μηχανογραφικό Κέντρο.

  Με την επιτυχή αποστολή της δήλωσης, θα λαμβάνετε στο ιδρυματικό email σας (username@isc.tuc.gr) αποδεικτικό δήλωσης. Η μη λήψη αποδεικτικού στο ιδρυματικό email σας σημαίνει ότι δεν έχει αποσταλεί η δήλωσή σας και θα πρέπει να φροντίσετε να ολοκληρώσετε την αποστολή της. Η δήλωση μπορεί να τροποποιηθεί και να αποσταλεί όσες φορές χρειάζεται μέχρι και τη λήξη της περιόδου δηλώσεων.

  Εγγραφή στο εξάμηνο οφείλουν να κάνουν και όσοι φοιτητές έχουν περατώσει τα μαθήματα, χωρίς να δηλώσουν κάποιο μάθημα. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή στους ιστοχώρους μαθημάτων (eclass, courses, moodle, κλπ.) εξυπηρετεί μόνο εσωτερικές ανάγκες των μαθημάτων και των εργαστηρίων και δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την παραπάνω διαδικασία εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων στο φοιτητολόγιο.

  Χωρίς την παραπάνω διαδικασία εγγραφής στο εξάμηνο και δήλωσης μαθημάτων, οι φοιτητές δεν μπορούν να παραλάβουν συγγράμματα από το σύστημα "Εύδοξος", ούτε να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων, ούτε να βαθμολογηθούν.

  Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών ή στη Γραμματεία της Σχολής σας.

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διάδοση του μηνύματος και στους συμφοιτητές σας.

  Από την Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


 • Συντάχθηκε 12-10-2020 02:47 από Lagoudakis Michail Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: lagoudakis<στο>ece.tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

  Ο/η Athenaki Dimitra έγραψε:

  Η εγγραφή στο εξάμηνο και δήλωση μαθημάτων γίνεται μόνον ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού portal των φοιτητών στο φοιτητολόγιο:

  Ένα στοιχείο που θα σας βοηθήσει πολύ, όταν επεξεργάζεστε την δήλωσή σας στο παραπάνω portal και βρίσκεστε στη σελίδα όπου εμφανίζονται τα διαθέσιμα μαθήματα ανά εξάμηνο ή ανά τύπο, είναι να αλλάξετε την επιλογή "όλα τα μαθήματα" στην επιλογή "μόνο αυτά που μπορώ να δηλώσω". Έτσι, θα εμφανιστούν στην λίστα μόνο εκείνα τα μαθήματα για τα οποία εσείς ικανοποιείτε όλες οι προϋποθέσεις δήλωσης και συνεπώς, εάν επιλέξετε μόνο από αυτά, δεν θα εμφανιστεί κάποιο σφάλμα κατά την υποβολή που θα κάνετε στη συνέχεια!

   


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012