Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Γενικευμένο τεχνικό πρόβλημα σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πολυτεχνείου Κρήτης

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 4/5, υπάρχει γενικευμένο τεχνικό πρόβλημα σε υπολογιστικά συστήματα του Πολυτεχνείου Κρήτης. Επηρεάζεται μεγάλο πλήθος ηλεκτρονικών υπηρεσιών, και ιδιαίτερα υπηρεσίες που απαιτούν αυθεντικοποίηση χρηστών (απαιτούν δηλαδή τη σύνδεση με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης).

Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όλες τις υπηρεσίες που κάνουν χρήση των κωδικών του Μηχανογραφικού Κέντρου.

Το προσωπικό της Διεύθυνσης εργάζεται για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των υπηρεσιών και θα σας κρατάμε ενήμερους.

Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.

Ανακοίνωση Δικαιούχου Βραβείου Αριστείας ΜΟΒΙΑΚ 2020

 • 1
 • Συντάχθηκε 05-11-2020 11:45 από Lagoudakis Michail Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: lagoudakis<στο>ece.tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

  Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα το όνομα του δικαιούχου του Βραβείου Αριστείας από την εταιρεία παραγωγής και διάθεσης πυροσβεστικού εξοπλισμού, συστημάτων κατάσβεσης και πυροπροστασίας με την επωνυμία «ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» και με το διακριτικό τίτλο «ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε.» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

  Το βραβείο αριστείας της ΜΟΒΙΑΚ, το οποίο περιλαμβάνει χρηματικό έπαθλο 1000€ και επίσημο έπαινο, απονέμεται σε απόφοιτο του ακαδημαϊκού έτους αναφοράς (ανακηρύξεις εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου, εξεταστικής εαρινού εξαμήνου, επαναληπτικής εξεταστικής), Διπλωματούχο της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, με καταγωγή από τα Χανιά και με τον υψηλότερο βαθμό διπλώματος. Ο δικαιούχος πρέπει να έχει αποφοιτήσει από Λύκειο του Νομού Χανίων, όπου και η έδρα του δωρητή. 

  Σύμφωνα με απόφαση της υπ. αριθμ. 2/05.11.2020 συνεδρίασης της Κοσμητείας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, δικαιούχος του βραβείου αριστείας MOBIAK για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, είναι η απόφοιτος:

   

  Τσιφτσόγλου Μαρία του Γεωργίου
  με βαθμό Διπλώματος 8,39 (ανακήρυξη επαναληπτικής εξεταστικής)
  που αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου το 2015

   

  Η επίδοση του βραβείου θα πραγματοποιηθεί κατά την ψηφιακή Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020.


  Συνημμένα:

 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012