Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Σε 7 πόλεις η Βραδιά Ερευνητή 2020, με το Πολυτεχνείο Κρήτης για τα Χανιά! 

  • Συντάχθηκε 24-11-2020 11:38 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Συντονιζόμαστε, μαθαίνουμε και διασκεδάζουμε! Η «Βραδιά του Ερευνητή» αφορά εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ευρώπη, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στοχεύουν στην εξοικείωση του κοινού με τον κόσμο της έρευνας. Την περσινή χρονιά διοργανώθηκαν εκδηλώσεις “Βραδιά του Ερευνητή” σε 400 ευρωπαϊκές πόλεις με τη συμμετοχή 1.600.000 πολιτών. Φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών η εκδήλωση παίρνει ψηφιακή μορφή με πλούσιο και ενδιαφέρον υλικό που δημοσιεύεται σταδιακά στα κοινωνικά δίκτυα της Βραδιάς και θα κορυφωθεί με ένα live virtual event στις 27 Νοεμβρίου 2020.  Στην διοργάνωση της «Βραδιάς του Ερευνητή 2020» στην Κρήτη, συμμετέχουν το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης υπό την αιγίδα του ΙΤΕ, παρουσιάζει κατά την διάρκεια της εβδομάδας μέσω της ιστοσελίδας της Βραδιάς Ερευνητή 2020  στην ενότητα "ΧΑΝΙΑ", ψηφιακό υλικό από Εργαστήρια και Ερευνητικές Ομάδες του Ιδρύματος. Δείτε το υλικό που έχει ανέβει έως σήμερα!

    Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, σας προσκαλούμε να συντονιστείτε και να εξοικειωθείτε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και έρευνας στην ιστοσελίδα "Βραδιά Ερευνητή 2020"!

     


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012