Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου 2020-2021

  • Συντάχθηκε 05-02-2021 23:51 από Michail Lagoudakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: lagoudakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

    Το ωρολόγιο πρόγραμμα του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 έχει αναρτηθεί στην οικεία ιστοσελίδα με τα προγράμματα μαθημάτων και εξετάσεων. Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές διορθώσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, γι' αυτό και τα αρχεία είναι ανοικτά προς το παρόν μόνο για ανάγνωση. Μετά τους τελικούς ελέγχους από τις Γραμματείες, το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί και τα αρχεία θα είναι διαθέσιμα για εκτύπωση ή κατέβασμα.

    Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου ξεκινούν τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

    Καλή ξεκούραση με την ολοκλήρωση της εξεταστικής αύριο και (αργότερα) καλό εαρινό εξάμηνο!


  • Συντάχθηκε 15-02-2021 09:04 από Michail Lagoudakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: lagoudakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

    Για ενημέρωση, μετά τους ελέγχους και κάποιες μικροδιορθώσεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, το ωρολόγιο πρόγραμμα έχει οριστικοποιηθεί και τα αρχεία είναι πλέον διαθέσιμα για εκτύπωση ή κατέβασμα.

    Επίσης, παρόλο που δεν αναφέρθηκε ρητά, αλλά θα πρέπει να είναι προφανές σε όλους, όλο το εκπαιδευτικό έργο του νέου εξαμήνου διεξάγεται εξ αποστάσεως μέχρι νεωτέρας. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα αλλάξει κάτι στη διάρκεια του εξαμήνου, εξάλλου οι αποφάσεις και τα ΦΕΚ ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση. Εάν έχουμε κάποια αλλαγή, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

    Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, πρώτη μέρα του εαρινού εξαμήνου σήμερα! Καλή αρχή!


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012