Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Συνοπτικός διαγωνισμός για την προμήθεια ροομέτρων μάζας Κ.Ε. 82104

  • Συντάχθηκε 16-03-2021 15:01 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (βάσει τιμής), με σκοπό την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια εξοπλισμού και ειδικότερα, την προμήθεια συστήματος ροομέτρων μάζας με readout & set point control, προϋπολογισμού ποσού καθαρής αξίας πέντε χιλιάδων εξακοσίων εξήντα πέντε ευρώ και τριάντα δύο λεπτών (5.665,32€) πλέον ΦΠΑ ποσού χιλίων τριακοσίων πενήντα εννέα ευρώ και εξήντα οκτώ λεπτών (1.359,68 €), ήτοι συνολικού ποσού επτά χιλιάδων είκοσι πέντε ευρώ (7.025,00 €) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.

    Ο διαγωνισμός αποτελείται από μοναδικό τμήμα, για την εξυπηρέτηση αναγκών του έργου με τίτλο «Eco-Bio-Η2-FCs / Ανάπτυξη και επίδειξη σε πιλοτική κλίμακα καινοτόμου, αποδοτικής και
    περιβαλλοντικά φιλικής διεργασίας παραγωγής καθαρού Η2 και ηλεκτρικής ισχύος από βιοαέριο (Τ2ΕΔΚ-00955)», με κωδικό 82104 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Ιωάννη Γεντεκάκη, της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα  Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικών πόρων.

    Επισημαίνεται ότι είναι δυνατή η κατάθεση προσφοράς μόνο για το σύνολο των ειδών (μοναδικό τμήμα διαγωνισμού).

    Τόπος κατάθεσης προσφορών: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείου Κρήτης,

    Τμήμα Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, Χανιά, Κρήτη

    Γλώσσα υποβολής προσφορών: Ελληνική

    Υποβολή προσφορών: - με αποστολή και υπό την προϋπόθεση της παραλαβής της προσφοράς μέχρι την Δευτέρα, 29/03/2020 και ώρα 15:00 μ.μ., επί ποινή αποκλεισμού - αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπο μέχρι την Τρίτη, 30/03/2021 και ώρα 09:30 πμ, επί ποινή αποκλεισμού.

    Ημερομηνία Διενέργειας: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ.

    Τόπος Διενέργειας: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείου Κρήτης, Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου

    Γενικές Πληροφορίες σχετικά με το τεύχος της διακήρυξης δίδονται από το Τμήμα Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ Πολυτεχνείου Κρήτης www.elke.tuc.gr και στην ιστοσελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης www.tuc.gr.

    Πληροφορίες Ειδικές και Τεχνικής Φύσεως δίδονται από τον Καθηγητή κ. Ιωάννη Γεντεκάκη, στο τηλέφωνο 28210 37752 ή στο e-mail: yyentek@isc.tuc.gr.

    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ της διακήρυξης, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστα μέρη αυτής:
    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α: Γενικοί και Ειδικοί Όροι Διαγωνισμού
    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β: Οικονομική προσφορά
    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (Τ.Ε.Υ.Δ.)


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012