Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 1 σύμβαση έργου με Μαθηματικό/Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Υπολογιστών Κ.Ε. 82417

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 1 σύμβαση έργου με Μαθηματικό/Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Υπολογιστών Κ.Ε. 82417

  • Συντάχθηκε 20-05-2021 14:32 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «FRONTIER (Next feneration traffic management for empowering CAVs Integration cross-stakeholders collaboration and proactive multi-modal network optimization)» με επιστημονικά υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή Ιωάννη Παπαμιχαήλ και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82417, το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση κι ως εκ τούτου τυγχάνει απαλλαγής από τον Φ.Π.Α. ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με πτυχιούχο Μαθηματικό ή διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Υπολογιστών.

    Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα συνεισφέρει στις ερευνητικές δραστηριότητες του έργου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην περιγραφή της δράσης (Description of Action – DoA) και θα συμμετέχει στην συγγραφή ερευνητικών εργασιών προς δημοσίευση σε επιστημονικά συνέδρια και έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.

    Διάρκεια απασχόλησης: Έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης για επιπλέον έξι (6) μήνες, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού, ενώ επισημαίνεται ότι σε περίπτωση ανανέωσης/παράτασης είναι δυνατό να υπάρξει αύξηση της αμοιβής του αναδόχου έως και 5% στο καταβλητέο μηνιαίως ποσό, ύστερα από σχετικό αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου του έργου και σχετική έγκριση από την Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης.

    Αμοιβή: 10.080,00 € συμπεριλαμβανομένων όλων των νομίμων κρατήσεων για το χρονικό διάστημα των έξι (6) μηνών.

    Τόπος εκτέλεσης έργου: Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 04 Ιουνίου 2021 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012