Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός κάτω των ορίων για την προμήθεια μονάδας αεριοποίησης-ηλεκτροπαραγωγής Κ.Ε. 81552 Αρ. ΕΣΗΔΗΣ 132689

  • Συντάχθηκε 22-05-2021 12:16 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης προκηρύσσει ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων με ανοικτές διαδικασίες, σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής, για την προμήθεια εξοπλισμού, ειδικότερα μονάδας αεριοποίησης – ηλεκτροπαραγωγής, αποτελούμενος από διακριτά μέρη, τα οποία ωστόσο αποτελούν ενιαίο τμήμα του διαγωνισμού, ήτοι κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας απαιτείται να υποβάλλει προσφορά για το σύνολο του διαγωνισμού και όχι μέρος αυτού, επί ποινή απόρριψης της προσφοράς του.

    Η δαπάνη για τη σύμβαση βαρύνει το έργο με τίτλο «B2E4sustainable-WWTP/ Νέα Μέθοδος Ενεργειακά Αυτόνομης Επεξεργασίας Υγρών Αποβλήτων και Διαχείρισης Βιοστερεών», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από το Πράσινο Ταμείο, με επιστημονικά υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή Πέτρο Γκίκα και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 81552.

    Προϋπολογισμός: Ο προϋπολογισμός του διαγωνισμού ανέρχεται στις εκατό τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ (135.000,00 €) πλέον ΦΠΑ 24% με τον οποίο επιβαρύνεται το μη χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ποσοστό 44,21 % και ποσού δεκατεσσάρων χιλιάδων τριακοσίων είκοσι τεσσάρων ευρώ και τεσσάρων λεπτών (14.324,04 €) και συνολικού ποσού εκατό σαράντα εννέα χιλιάδων τριακοσίων είκοσι τεσσάρων ευρώ και τεσσάρων λεπτών (149.324,04 €).

    Τα υπό προμήθεια είδη κατατάσσονται στον ακόλουθο κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 38000000-5 – Εξοπλισμός εργαστηριακός.

    Προσφορές υποβάλλονται μόνο για το σύνολο του αντικειμένου της σύμβασης και όχι μέρος αυτού, επί ποινή αποκλεισμού. Η κατακύρωση του διαγωνισμού θα γίνει σε έναν ανάδοχο.

    Τυχόν δικαίωμα προαίρεσης κατά το στάδιο της κατακύρωσης της σύμβασης δεν υφίσταται.

    Χρόνος ισχύος προσφορών: Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού.

    Προσφορά η οποία ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο από τον ανωτέρω προβλεπόμενο απορρίπτεται.

    Ο Διαγωνισμός είναι ηλεκτρονικός (συστημικός αριθμός Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. 132689) και η διαδικασία διεξαγωγής του θα είναι ηλεκτρονική μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (www.eprocurement.gov.gr).

    Ως ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 11η Ιουνίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ.

    Ως καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών ορίζεται η 07η Ιουνίου 2021 και ώρα 20:00 μ.μ. Τα στοιχεία και δικαιολογητικά της προσφοράς που υποβάλλονται ηλεκτρονικά, προσκομίζονται, κατά περίπτωση, σε έντυπη μορφή εντός προθεσμίας (3) τριών εργασίμων ημερών από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής τους.

    Καταχωρήσεις: Η υπ’ αρ. 9200/21-05-2021 διακήρυξη έχει καταχωρηθεί στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.) και έχει λάβει συγκεκριμένο αριθμό (ΑΔΑΜ), στην διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. www.promitheus.gov.gr,  στις ιστοσελίδες του φορέα και στην ημερήσια τοπική εφημερίδα «ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ»  (την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021) και την εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα «ΤΑ ΣΕΛΙΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ», (την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021).

    Παραρτήματα διακήρυξης (αναπόσπαστα μέρη αυτής):
    Παράρτημα Α: Τεχνικές Προδιαγραφές
    Παράρτημα Β: Τ.Ε.Υ.Δ.
    Παράρτημα Γ: Υποδείγματα εγγυητικών επιστολών
    Παράρτημα Δ: Υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς (προτείνεται)


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012