Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση της Συγκλήτου σχετικά με την εκπαιδευτική διαδικασία κατά το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022

 • 1
 • Συντάχθηκε 10-08-2021 10:56 Πληροφορίες σύνταξης

  Ενημερώθηκε: -

  Aνακοίνωση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης
  σχετικά με τη
  ν εκπαιδευτική διαδικασία κατά το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022

  Έκτακτη 567/10.08.2021 Συνεδρίαση

  Είναι στη βούληση των Σχολών και της Συγκλήτου η εκπαιδευτική διαδικασία κατά το επόμενο ακαδημαϊκό εξάμηνο (χειμερινό εξάμηνο 2021-2022) να πραγματοποιηθεί διά ζώσης. Επιθυμούμε όλοι μας να ξαναβρεθούμε σε ένα ζωντανό πανεπιστήμιο, σε γεμάτα αμφιθέατρα και αίθουσες διδασκαλίας, με πραγματικές εργαστηριακές ασκήσεις, με την εκπαιδευτική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή που τόσο μας έχει λείψει.

  Για να μπορέσουμε να το πετύχουμε αυτό, εν μέσω μέτρων περιορισμού των συναθροίσεων λόγω της πανδημίας covid-19, θα πρέπει να διασφαλίσουμε τις συνθήκες, ώστε να μην θέσουμε σε κίνδυνο τα μέλη της Πολυτεχνικής Κοινότητας και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες.

  Η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου Κρήτης καλεί όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής Κοινότητας, και ειδικότερα τους φοιτητές και φοιτήτριες, να εμβολιαστούν. Ήδη η πλειονότητα του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Πολυτεχνείου Κρήτης έχει εμβολιαστεί. Δεδομένης της ταχείας εξάπλωσης των νέων μεταλλάξεων ειδικά στις νεότερες ηλικίες, καθίσταται επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση των εμβολιασμών στις νεότερες ηλικίες, σύμφωνα και με την απόφαση της Συνόδου των Πρυτάνεων. Η απόφαση αυτή, εκφράζοντας τη βούληση όλων των πανεπιστημίων της χώρας, θεωρεί ως απαραίτητη προϋπόθεση για ασφαλή επιστροφή στη διά ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία, τον εμβολιασμό όλων των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας.

  Το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 πρέπει να διεξαχθεί διά ζώσης με εμβολιασμένους διδάσκοντες και εκπαιδευομένους.

   


  Συνημμένα:

 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012