Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Διεπιστημονική Διημερίδα Βιοηθικής στα Χανιά | 26-27.11.2021, ΚΑΜ

 • 1
 • Συντάχθηκε 23-11-2021 13:07 από Manaroli Xanthi-Evangelia Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: xmanaroli<στο>isc.tuc.gr

  Ενημερώθηκε: 23-11-2021 13:18

  Κύρια: alumni συμβασιούχος ΧΗΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: συμβασιούχος ΧΗΜΗΠΕΡ, υπάλληλος, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΑΡΜΗΧ

  Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για ειδίκευση στην Βιοηθική της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, διοργανώνει Διεπιστημονική Διημερίδα Βιοηθικής στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2021 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στα Χανιά, υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, του Πολυτεχνείου Κρήτης, του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων και του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων. Επισυνάπτονται η αφίσα-πρόσκληση και το πρόγραμμα.

  Εκ μέρους του Πολυτεχνείου Κρήτης, συμμετέχουν η Καθ. Αίθρα Μαριά και ο Καθ. Γεώργιος Καρατζάς της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος. 

  Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο (δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία ή διαδικτυακή παρακολούθηση).

  Είναι απαραίτητη η εγγραφή εκ των προτέρων των ενδιαφερομένων και για τους δύο τρόπους συμμετοχής. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί σχετική βεβαίωση. Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή με φυσική παρουσία οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για την εγγραφή σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

  Φόρμα Εγγραφής


  Συνημμένα:

 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012