Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ίδρυμα “Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης” |Υποτροφίες Μεταπτυχιακών Σπουδών

  • Συντάχθηκε 27-01-2022 12:39 από Vasiliki Paggeiou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: vpaggeiou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 27-01-2022 13:11

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

    Το ίδρυμα Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης προκηρύσσει την απονομή υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Βορείου Αμερικής) για το ακαδημαϊκό έτος 2022 / 2023 στους τομείς:
    1. Electrical and Computer Engineering (περιλαμβάνει τις ακόλουθες τέσσερις κύριες ειδικεύσεις):

    • Programming/ Hardware
    • Telecommunications
    • Energy
    • Electronics

    2. BiomedicalEngineering
    3. Informatics
    4. ArtificialIntelligence

    Όλα τα υπόλοιπα πεδία δε θα ληφθούν υπόψη, παρακαλούμε να μην στείλετε την αίτησή σας, εάν σχεδιάζετε να σπουδάσετε σε κάποιον άλλο κλάδο.

    Η υποτροφία απονέμεται σε πτυχιούχους ελληνικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στους κλάδους αυτούς με διάκριση (Άριστα ή Λίαν Καλώς σε περίπτωση μη εμφάνισης αριστούχων). Απαραίτητη η άρτια γνώση της γλώσσας στην οποία θα σπουδάσετε. Ηλικία υποψηφίων μέχρι 30 ετών. Αποκλείονται οι υπότροφοι που έχουν λάβει υποτροφία από άλλη πηγή.

    Η υποτροφία ανέρχεται στα 6000 ευρώ και καλύπτει ένα έτος μόνο.

    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση, η φόρμα της οποίας βρίσκεται στην ιστοσελίδα του  Ιδρύματος www.arnaoutisfoundation.com.

    Οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρωθούν στην Αγγλική γλώσσα, και να ΦΤΑΣΟΥΝ με e-mail στην κ. Αρναούτη μέχρι τα μεσάνυχτα της 4ης Μαρτίου 2022 (ώρα Λονδίνου) συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές που θα πραγματοποιηθούν. Αιτήσεις που θα φτάσουν μετά από αυτή την ημερομηνία ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από e-mail δε θα ληφθούν υπόψη. Αρχεία .zip δε θα γίνουν αποδεκτά. Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως εαν υποβαλλετε την αίτηση σας το νωριτερο δυνατόν. 

    Ο πρώτος κύκλος συνεντεύξεων θα γίνει μέσω Skype στις 9 και 10 Απριλίου και οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα περάσουν από συνέντευξη με την κ. Αρναούτη και ένα μέλος της Επιτροπής στην Αθήνα (ή μέσω Skype πάλι, εφόσον λόγω της πανδημίας οι ταξιδιωτικές απαγορεύσεις είναι ακόμα σε ισχύ) στις 28 Μαϊου 2022. Παρακαλούμε να στείλετε την αίτησή σας στην Κ. Αρναούτη στο e-mail: nathene@nathenelawyer.com

    Λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

    1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση με φωτογραφία
    2. Συστατικές επιστολές (Πρέπει να σταλούν απ'ευθείας από το πρόσωπο που γράφει την επιστολή στην κ Αρναούτη,στο email της κ Αρναούτη: nathene<στο>nathenelawyer.com. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε ότι παραλήφθηκαν. Μη ολοκληρωμένες αιτήσεις δε θα ληφθούν υπόψην).
    3. Αναλυτικές βαθμολογίες
    4. Βιογραφικό

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012