Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Η Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης (χειμερινό εξάμηνο 2017) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στην Πολυτεχνειούπολη. Απονεμήθηκαν συνολικά 109 Διπλώματα των Σχολών: 

- Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης
- Μηχανικών Ορυκτών Πόρων
- Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
- Μηχανικών Περιβάλλοντος
- Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Στο πλαίσιο της τελετής απονεμήθηκαν επίσης οι Υποτροφίες Ιδρύματος Limmat, τα Βραβεία Αριστείας, οι Έπαινοι Αριστούχων Αποφοίτων και Πρώτων Εισαχθέντων καθώς και η Yποτροφία 'Θοδωρής Λοβέρδος'. 

Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθηγητής Βασίλειος Διγαλάκης στην ομιλία του προς τους νέους αποφοίτους μίλησε για την προαγωγή της αριστείας στο Πολυτεχνείο Κρήτης μέσω στοχευμένων δράσεων και για την δική τους πολύτιμη συμβολή σε αυτή, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Τόνισε την ανάγκη για μελλοντική συμμετοχή τους στην προβολή του Ιδρύματος διατηρώντας την επικοινωνία και τη συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης ως απόφοιτοι. Έγινε αναφορά στην ανάδειξη του Πολυτεχνείου Κρήτης ως ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ελλάδας βάσει της εξωτερικής αξιολόγησης του 2016, στην ποιότητα των ακαδημαϊκών προγραμμάτων και της έρευνας που διεξάγεται και μπορεί να συγκριθεί με αντίστοιχα Ιδρύματα της Ευρώπης και της Β. Αμερικής, καθώς και στις συνεχείς διακρίσεις τόσο των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, όσο και των επιτυχιών των αποφοίτων του σε διεθνές επίπεδο. Επίσης, ο Πρύτανης αναφέρθηκε στους στόχους της παρούσας Πρυτανείας όσον αφορά την εξωστρέφεια και την καινοτομία, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι το Πολυτεχνείο Κρήτης, μαζί με άλλα έξι Ελληνικά Πανεπιστήμια, είναι από τα Ιδρυτικά μέλη του Πανεπιστημιακού fund το οποίο πρόσφατα εγκρίθηκε από το European Investment Fund. Τέλος, ο Πρύτανης παρότρυνε τους νέους απόφοιτους να επιλέξουν το επαγγελματικό πεδίο που τους εμπνέει και τους προξενεί ενθουσιασμό, ώστε να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στην κοινωνίας μας. 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012