Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

 

Ελένη Κωνσταντακάκη, Υπάλληλος Τμήματος Διοικητικού Προσωπικού, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Νεάπολις Πάφου, Κύπρος, Αύγουστος 2017. 

Επισκέφτηκα το Πανεπιστήμιο Νεάπολις στην Πάφο Κύπρου, από την Δευτέρα 28 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+. 

Η συμβολή της υπευθύνου του γραφείου ERASMUS+ του Πολυτεχνείου Κρήτης της κυρίας Έλενας Παπαδογεωργάκη υπήρξε εξαιρετική, σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό, σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα για τον επαγγελματισμό της, την άριστη επικοινωνία της και την εξυπηρέτηση της. 

Καθώς επίσης, ευχαριστώ τις υπαλλήλους του αρμόδιου γραφείου από την Επιτροπή Ερευνών, τις κκ ΄Ελσα Καλονάκη κ Μαρία Κουντουράκη, για την άριστη ευγενική τους ενημέρωση και εξυπηρέτηση.

Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις, συναντήθηκα και συνεργάστηκα με την κυρία Γεωργία Χρήστου, υπεύθυνη Λειτουργό του γραφείου ERASMUS και Διασφάλισης Ποιότητας. Είχε ετοιμάσει καθημερινό πρόγραμμα επίσκεψης μου σε υπηρεσίες και γραφεία του Πανεπιστημίου. Υπήρξε ξενάγηση στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στα γραφεία του προσωπικού, στην Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος, των καθηγητών κτλ. Στον ισόγειο χώρου του Ιδρύματος υπάρχει ρεσέψιον όπου δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, έκθεση ζωγραφικής, η φοιτητική εστία, η βιβλιοθήκη, τα  γραφεία του προσωπικού, καθώς επίσης υπάρχει κ πισίνα. Μου δόθηκε η δυνατότητα να διαπιστώσω την λειτουργία ενός Ιδρύματος του εξωτερικού, σε ευρύτερο πλαίσιο, το εργασιακό τους περιβάλλον, τις δομές του αντικειμένου τους, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες.

Η ανωτέρω μετακίνηση υπήρξε για μένα μια ευχάριστη και εποικοδομητική  εμπειρία, δίνοντας μου την δυνατότητα να ενημερωθώ για το περιβάλλον εργασίας, τις δομές, την διαχείριση εργασιακών θεμάτων και την προσέγγιση τους σε σύγκριση με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια Ανώτερης Εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση

Ελένη Κωνσταντακάκη

Διάβασε περισσότερα εδώ.

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012