Εξαιτίας οικοδομικών εργασιών που πραγματοποιούνται στο κτίριο του Γλωσσικού Κέντρου, η Γραμματεία φιλοξενείται προσωρινά στο γραφείο Ε3004.

Due to construction works being carried out in the Language Centre building, the Secretariat is temporarily located at the office E3004.

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο υποβολής των αιτήσεων για τις Υποτροφίες Θερινών Τμημάτων Γερμανικής Γλώσσας 2024 της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών DAAD, η καταληκτική ημερομηνία συναντήσεων για απορίες και διευκρινήσεις (βιογραφικό στα Γερμανικά, Motivationsschreiben, εξέταση onSET*) είναι η Πέμπτη 30.11.2023 και ώρα 13.00-14.00 & 16.00-18.00.  

*(αφορά φοιτητές με γνώσεις Γερμανικών επιπέδου Β1 &…

Διαβάστε περισσότερα

Υποχρέωση του/της κάθε φοιτητή/-ριας ο οποίος επιθυμεί απαλλαγή για τα Αγγλικά Ι & ΙΙ του Ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, ανεξαρτήτως έτους, είναι η ηλεκτρονική υποβολή του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Β2, Γ1 και Γ2 στην ιδρυματική πλατφόρμα moodle.tuc.gr μέχρι τις 30.11.2023.

Πέραν αυτής της ημερομηνίας, δεν υφίσταται άλλη διαδικασία απαλλαγών και αυτομάτως γίνεται παραπομπή σε τελική εξέταση για…

Διαβάστε περισσότερα

Η Ομάδα Συζήτησης θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη στις 6 στο Γλωσσικό Κέντρο. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

The Conversation Class will take place every Thursday at 6 at the Language Centre. The first meeting will take place on Thursday, October 19th.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό το εξάμηνο το Γλωσσικό Κέντρο διοργανώνει "Ομάδα Συζήτησης" στα Αγγλικά με υπεύθυνο τον εθελοντή διδάσκαλο κ. Doherty. Η ομάδα θα παρέχει στους φοιτητές που ενδιαφέρονται για εξάσκηση στον προφορικό λόγο, εβδομαδιαίες συναντήσεις για τσάι/ καφέ και συζήτηση. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέσω email με τη γραμματέα του Γλωσσικού Κέντρου: tlytra@tuc.gr.

Σημείωση:…

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό μάθημα:

Όσοι προπτυχιακοί φοιτητές (εγγεγραμμένοι στα 4 πρώτα έτη σπουδών) ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα ΚΙΝΕΖΙΚΑ I κατά το χειμερινό εξάμηνο 2023-24 καλούνται να παρακολουθήσουν την παρακάτω ανοικτή εκδήλωση:

Ανοικτό δοκιμαστικό μάθημα Κινεζικής Γλώσσας
Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, 17:00 και Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, 17:00
Κεντρική Αίθουσα 
Γλωσσικού Κέντρου Πολυτεχνείου Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

Η Ομάδα συζήτησης στην Αγγλική γλώσσα για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές με τον κ. Barry Doherty θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 18:00-19:00 στο Γλωσσικό Κέντρο. Καλούνται τυχόν νέοι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την Γραμματεία του Γλωσσικού Κέντρου (tlytra<στο>tuc.gr).

The English language Conversation class for undergraduate and postgraduate students with Mr Barry Doherty will be…

Διαβάστε περισσότερα

Η ομάδα συζήτησης στην Αγγλική γλώσσα για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές με τον κ. Barry Doherty θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη 18:30-19:30 στο Γλωσσικό Κέντρο. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 26/10/2022. Καλούνται τυχόν νέοι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την Γραμματεία του Γλωσσικού Κέντρου (tlytra<στο>tuc.gr).

The English language conversation class for undergraduate and…

Διαβάστε περισσότερα

Υποχρέωση του/της κάθε φοιτητή/-ριας ο οποίος επιθυμεί απαλλαγή για τα Αγγλικά Ι & ΙΙ του Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, ανεξαρτήτως έτους, είναι η ηλεκτρονική υποβολή του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Β2, Γ1 και Γ2 στην ιδρυματική πλατφόρμα moodle.tuc.gr μέχρι τις 30.11.2022.

Πέραν αυτής της ημερομηνίας, δεν υφίσταται άλλη διαδικασία απαλλαγών και αυτομάτως γίνεται παραπομπή σε τελική εξέταση για…

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό το εξάμηνο το Γλωσσικό Κέντρο διοργανώνει ομάδα συζήτησης στα Αγγλικά με υπεύθυνο τον εθελοντή διδάσκαλο κ. Doherty. Η ομάδα θα παρέχει στους φοιτητές που ενδιαφέρονται για εξάσκηση στον προφορικό λόγο εβδομαδιαίες συναντήσεις για τσάι/ καφέ και συζήτηση. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέσω email με τη γραμματέα του Γλωσσικού Κέντρου: tlytra<στο>tuc.gr

Σημείωση: Οι…

Διαβάστε περισσότερα