Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα - Ανακοινώσεις - Σελίδα 2 από 10

Ο καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn Dr. Paul Meyermann θα είναι καλεσμένος στα τμήματα Γερμανικής Γλώσσας του Γλωσσικού Κέντρου (αρχαρίων και προχωρημένων) στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ μέσω εικονικής κινητικότητας από Δευτέρα 19 έως και Τετάρτη 21 του Οκτώβρη.

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα DEUTSCH III μέσω Zoom & Moodle για τις Σχολές ΜΗΧΟΠ, ΜΗΠΕΡ και ΜΠΔ - τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων

Διαβάστε περισσότερα

Οι φοιτητές της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών που θέλουν να παρακολουθήσουν το μάθημα ENGLISH III καλούνται να κάνουν εγγραφή στην πλατφόρμα MOODLE.

Διαβάστε περισσότερα

Οι φοιτητές των Σχολών ΜηΠερ και ΜΠΔ που θέλουν να παρακολουθήσουν το μάθημα ENGLISH III καλούνται να κάνουν εγγραφή στην πλατφόρμα MOODLE.

Διαβάστε περισσότερα

Στις 4 Δεκεμβρίου καλεσμένος ομιλητής του Γλωσσικού Κέντρου στο πλαίσιο των English Series Talks ήταν ο Αν. Καθηγ. Παναγιώτης Παρθένιος από τη Σχολή Μηχανικών Αρχιτεκτόνων του Ιδρύματός μας.

Διαβάστε περισσότερα

Η Elen Katja Jaeckel καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και πρώην διευθύντρια της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) στην Αθήνα καλεσμένη στο μάθημα Γερμανικών του Γλωσσικού Κέντρου την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 14.00.

Διαβάστε περισσότερα

"National Energy Sustainability" ήταν ο τίτλος της διάλεξης του καθηγ. Κουϊκόγλου που πραγματοποιήθηκε στις 20.11.2019 στο πλαίσιο των English Talks Series στο Γλωσσικό Κέντρο.

Διαβάστε περισσότερα

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε την πρώτη ομιλία από τα English Talks Series του χειμερινού εξαμήνου 2019 με τον αν Καθηγ. Εμμανουήλ Μαθουδάκη από τη Σχολή ΜηχΟΠ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Carl Amadeus Hiller του συγκροτήματος "EINSHOCH6" ήταν καλεσμένος στο μάθημα Γερμανικών του Γλωσσικού Κέντρου την Τετάρτη 13.11.2019.

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και Λέκτορας της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) Prof. Hans-Bernhard Schlumm καλεσμένος στο μάθημα Γερμανικών του Γλωσσικού Κέντρου την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019.

Διαβάστε περισσότερα