Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα - Ανακοινώσεις - Σελίδα 3 από 10

Η συνάντηση με την υπεύθυνη διδασκαλίας της Κινέζικης Γλώσσας κα. Wenjun Zhang θα πραγματοποιηθεί στο Γλωσσικό Κέντρο την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 2μμ.

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο του προγράμματος, έχουν προγραμματιστεί δύο εκδηλώσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα: 

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, 2μμ, Γλωσσικό Κέντρο: Ανοικτή ενημερωτική συνάντηση

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019, 3μμ, Γλωσσικό Κέντρο: Ανοικτό δοκιμαστικό μάθημα

 

Διαβάστε περισσότερα

Η Δήμητρα Δημητριάδη απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και υπότροφος της DAAD καλεσμένη στα τμήματα Γερμανικής Γλώσσας του Γλωσσικού Κέντρου την Δευτέρα 7.10 και την Τρίτη 8.10.2019.

Διαβάστε περισσότερα

Τα εργαστήρια της κ. Böhm πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 1 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στο Γλωσσικό Κέντρο με συμμετοχή από φοιτητές με γνώση της Γερμανικής Γλώσσας σε επίπεδο Α1-Α2 & Β1-Γ1 αντίστοιχα.   

 

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn Dr. Paul Meyermann ήταν καλεσμένος στα τμήματα Γερμανικής Γλώσσας του Γλωσσικού Κέντρου στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+:

Διαβάστε περισσότερα

Μιλάς Γερμανικά και θα σε ενδιέφερε να δεις σε ποιο επίπεδο βρίσκεσαι? Τώρα έχεις την δυνατότητα να συμμετέχεις στην δοκιμαστική εξέταση onSET-Deutsch.

Διαβάστε περισσότερα

Τo Γλωσσικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης πάντα στο ρυθμό της μουσικής, παρουσίασε στις 24 Μαΐου 2019 το 3ο μουσικό δρώμενο Open Mic.

Διαβάστε περισσότερα

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, 2019 το Γλωσσικό Κέντρο είχει την ευχαρίστηση να φιλοξενήσει τη διάλεξη της επ. Καθηγ. Δάφνης Μανουσάκη, από τη Σχολή Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ιδρύματός μας, η οποία μίλησε για πρώτη φορά στο Πολυτεχνείο μας για το θέμα «Better Bass: Skip the Subwoofer, Hack Your Hearing?».

Διαβάστε περισσότερα

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, 2019 η αρχ.-μηχ. Μαριάνθη Λιάπη, MSc παρουσίασε στο Γλωσσικό Κέντρο τις εξελίξεις της έρευνάς της με μια ενδιαφέρουσα ομιλία με τίτλο "Designed for Better Learning (DFBL)". An innovative Approach to Improve the Quality of Public Schools in Greece.

 

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn Robin Breit M.A. είναι καλεσμένος στα τμήματα αρχαρίων Γερμανικής Γλώσσας του Γλωσσικού Κέντρου στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Διαβάστε περισσότερα