Νέα - Ανακοινώσεις - Σελίδα 8 από 10

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, και της συνεργασίας του με τον Αναπληρωτή Πρύτανη, Καθηγητή κ. Γεώργιο Σταυρουλάκη, ο Καθηγητής Prof. Dr.-Ing. Stefan Hartmann του Technische Universität Clausthal, έδωσε την Τρίτη 10/10/2017 μία διάλεξη για φοιτητές και μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας που μαθαίνουν Γερμανικά με θέμα “Welche Bedeutung hat die Technische Mechanik in der…

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Βόννης Dr. Paul Meyermann (Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn) ήταν καλεσμένος στο Sprachenzentrum του Ιδρύματος από 2 έως 6 Οκτωβρίου 2017 για μια σειρά εργαστηρίων στα Γερμανικά με θέμα: "Η ζωή στην Κολωνία", "Επόμενη στάση: Πανεπιστήμιο Βόννης", "Δημιουργική γραφή". Τα ποιήματα τα οποία έγραψαν οι φοιτητές στο…

Διαβάστε περισσότερα

Το εαρινό εξάμηνο 2017, το Γλωσσικό Κέντρο φιλοξένησε μια σειρά παρουσιάσεων στην Αγγλική γλώσσα με τεχνολογικά, επιστημονικά και περιβαλλοντικά θέματα και με ομιλητές καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

Διαβάστε περισσότερα

Ο Διευθυντής του Ενημερωτικού Κέντρου της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) Ελλάδος κ. Alexander Roggenkamp επισκέφθηκε στις 24 Μαΐου 2017 το Πολυτεχνείο Κρήτης ως καλεσμένος του Γλωσσικού Κέντρου.

Διαβάστε περισσότερα

“Issues on Supply Chain Management”

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας και λέκτορας της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Stefan Sadecki επισκέφθηκε το Πολυτεχνείο Κρήτης ως καλεσμένος του Γλωσσικού Κέντρου.

Διαβάστε περισσότερα

“Issues on digital imaging and signal processing”

Διαβάστε περισσότερα

“Architecture: between theory and practice”

Διαβάστε περισσότερα

Η Dr. Junko Nakagawa, καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Keio της Ιαπωνίας, επισκέφθηκε για δεύτερη φορά το Γλωσσικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο ελληνοϊαπωνικής συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα