Νέα - Ανακοινώσεις - Σελίδα 9 από 10

Ο αρχιτέκτονας και μελετητής Dr.-Ing. Thomas Greve επισκέφθηκε το Πολυτεχνείο Κρήτης και έδωσε διάλεξη με θέμα “Η προστασία του περιβάλλοντος από την οπτική ενός γερμανού αρχιτέκτονα και μελετητή στην Ελλάδα” στο πλαίσιο του μαθήματος Γερμανικών στις 8 Μαρτίου 2017.

 

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας & Λογοτεχνίας, Λέκτορας της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) Dr. Ekkehard Haring πραγματοποίησε δύο μαθήματα Γερμανικής Γλώσσας, στις 1 & 2 Μαρτίου 2017 στο Γλωσσικό Κέντρο στην Πολυτεχνειούπολη.

Διαβάστε περισσότερα

"Academic Illusions: studying in the US vs Greece - ethics, innovation and science"

Διαβάστε περισσότερα

"Soils - Restoring Human Impacts"

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμερινό εξάμηνο 2016, το Γλωσσικό Κέντρο φιλοξένησε μια σειρά παρουσιάσεων στην Αγγλική γλώσσα με τεχνολογικά, επιστημονικά και περιβαλλοντικά θέματα και με ομιλητές καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα

Την Τετάρτη 16.11.2016, την Τετάρτη 23.11.2016 καθώς και την Παρασκευή 25.11.2016 θα διεξαχθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης* η εξέταση onDaF.

Διαβάστε περισσότερα

Η κ. Dr. Birgit Schiller κλασική αρχαιολόγος και αιγυπτιολόγος ήταν η πρώτη προσκεκλημένη διατμηματικών διαλέξεων-εργαστηρίων του χειμερινού εξαμήνου στα πλαίσια του μαθήματος Γερμανικών.

Διαβάστε περισσότερα

Η Dr. Junko Nakagawa, καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Keio της Ιαπωνίας, επισκέφθηκε το Γλωσσικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης από 2 έως 5 Αυγούστου 2016 στα πλαίσια ελληνοιαπωνικής συνεργασίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της οι φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα Γερμανικών συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε δύο εντατικά εργαστήρια.

Διαβάστε περισσότερα

Το εαρινό εξάμηνο 2016, το Γλωσσικό Κέντρο φιλοξένησε μια σειρά παρουσιάσεων στην Αγγλική γλώσσα με τεχνολογικά, επιστημονικά και περιβαλλοντικά θέματα και με ομιλητές καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα

"From the Antikythera Mechanism to Quantum Computers"

Διαβάστε περισσότερα