Νέα - Ανακοινώσεις - Σελίδα 4 από 10

Ο γεωλόγος Dr. Gregor Neunzert, καλεσμένος στο μάθημα Γερμανικών του Γλωσσικού Κέντρου την Τετάρτη 17 Απριλίου, μίλησε για το θέμα "Η παγκόσμια αγορά φυσικού αερίου και πετρελαίου" - "Die weltweiten Erdgas- und Erdölmärkte"

Διαβάστε περισσότερα

Την Τετάρτη 3 Απριλίου, 2019 το Γλωσσικό Κέντρο είχε την ευχαρίστηση να φιλοξενήσει τη διάλεξη του αν. Καθηγ. Δημήτρη Αγγελάκη, από τη Σχολή Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ιδρύματός μας, ο οποίος μίλησε για το θέμα «Quantum Computing».

Διαβάστε περισσότερα

Στις 27 Μαρτίου 2019 το Γλωσσικό Κέντρο είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον Καθηγ. Carlo Bicchi από το Πανεπιστήμιο του Torino (Ιταλία).

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και Λέκτορας της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) Dr. Ekkehard Haring ήταν καλεσμένος στο μάθημα Γερμανικών του Γλωσσικού Κέντρου την Τετάρτη 27 Μαρτίου. Το μάθημα απευθύνθηκε σε φοιτητές με γνώση της Γερμανικής σε επίπεδο Β1-B2 και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Ε1001 στο ισόγειο του Γλωσσικού Κέντρου.

Διαβάστε περισσότερα

Στις 20 Μαρτίου 2019 η Καθηγ. Έλια Ψυλλάκη ήταν η πρώτη ομηλίτρια της σειράς διαλέξεων 2018-2019 του εαρινού εξάμηνου στο Γλωσσικό Κέντρο.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε το πρόγραμμα διαλέξεων στα Αγγλικά που προσφέρει το Γλωσσικό Κέντρο σε συνεργασία με τους καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Alexander Roggenkamp πρώην διευθυντής του Ενημερωτικού Κέντρου της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) Ελλάδος καλεσμένος στο Γλωσσικό Κέντρο το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα

Στις 4 Δεκεμβρίου 2018, το Γλωσσικό Κέντρο είχε την ευχαρίστηση να καλωσορίσει τον αν. Καθηγ. Κωνσταντίνο Ουγγρίνη-Αλκέτα από τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, με την ομιλία "Art, play, and social empowerment".

Διαβάστε περισσότερα

Στις 28 Νοεμβρίου 2018, το Γλωσσικό Κέντρο είχε την ευχαρίστηση να παρουσιάσει την ομιλία του Καθηγ. Γεωργίου Καρατζά από τη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Ιδρύματός μας, με τίτλο "Climate Change and Flash Floods".

Διαβάστε περισσότερα

Η καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας Αγγελική Μεταλληνού καλεσμένη στα μαθήματα Γερμανικών αρχαρίων του Γλωσσικού Κέντρου την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα