Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα - Ανακοινώσεις - Σελίδα 10 από 10

Η Dr. Junko Nakagawa, καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Keio της Ιαπωνίας, επισκέφθηκε το Γλωσσικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης από 2 έως 5 Αυγούστου 2016 στα πλαίσια ελληνοιαπωνικής συνεργασίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της οι φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα Γερμανικών συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε δύο εντατικά εργαστήρια.

Διαβάστε περισσότερα

Το εαρινό εξάμηνο 2016, το Γλωσσικό Κέντρο φιλοξένησε μια σειρά παρουσιάσεων στην Αγγλική γλώσσα με τεχνολογικά, επιστημονικά και περιβαλλοντικά θέματα και με ομιλητές καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα

"From the Antikythera Mechanism to Quantum Computers"

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Βόννης Dr. Paul Meyermann επισκέφθηκε το Γλωσσικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης από 16 έως 20 Μαΐου 2016 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.

Διαβάστε περισσότερα

"Disinfection of Water and Wastewater"

Διαβάστε περισσότερα

"Aesthetics and Engineering: Can Purely Technological Solutions to Problems be Beautiful as Well? "

Διαβάστε περισσότερα

"Environmental Challenges in the Marine Environment"

Διαβάστε περισσότερα

Στις 4 Δεκεμβρίου 2015, με απόφαση Συγκλήτου, πραγματοποιήθηκε η απονομή του Βραβείου Διδακτικού Έργου μέλους Ε.Ε.Π./Ε.ΔΙ.Π. 2015 στην κα. Anne McKay, μέλος Ε.E.Π. του Ιδρύματος σε αναγνώριση του διδακτικού της έργου και στη συνεχή προσπάθειά της να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες του Γλωσσικού Κέντρου στην ακαδημαϊκή μας κοινότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο κ. Alexander Roggenkamp, διευθυντής της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) Αθηνών υπήρξε ο εισηγητής του βιωματικού workshop με θέμα "Πώς μιλάω ως παρουσιαστής με αυτοπεποίθηση, άνεση, πειθώ και εκφραστικότητα" που πραγματοποιήθηκε στο Γλωσσικό Κέντρο στις 25 Νοεμβρίου 2015.

Διαβάστε περισσότερα