Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

ΚΕΓΕΠ ΕΛ Single News

Η Ελένη Σταυρουλάκη υπότροφος της DAAD καλεσμένη εξ αποστάσεως στο Γλωσσικό Κέντρο

Μία πρώην φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης και υπότροφος της DAAD μιλάει εξ αποστάσεως για τις εμπειρίες που απέκτησε στη Γερμανία μέσω των θερινών τμημάτων γλώσσας, των μεταπτυχιακών σπουδών στο Πολυτεχνείο του Μονάχου και μέσω της πρακτικής άσκησης σε ένα γερμανόφωνο εργασιακό περιβάλλον την Τρίτη 20.4.2021 στις 12.00 και στις 14.30.

Η ομιλία πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.

Η Ελένη Σταυρουλάκη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης τον Μάρτιο του 2017. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών, παρακολούθησε ως υπότροφος της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών DAAD θερινά μαθήματα γερμανικής γλώσσας στο Fachhochschule Aachen. Από το 2018 φοιτά στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Environmental Engineering” με εξειδίκευση στη “Διαχείριση Υδατικών Πόρων και Περιβαλλοντικών Κινδύνων” του Πολυτεχνείου του Μονάχου (Technische Universität München). Στo πλαίσιo των σπουδών της ολοκλήρωσε το 2020 εξάμηνη πρακτική στην διεθνή εταιρία Munich RE στο τμήμα Υδρολογικών Κινδύνων. Σήμερα απασχολείται στην ίδια εταιρία όπου και πραγματοποιεί την διπλωματική της εργασία, η οποία φέρει τον τίτλο "Development of a global map for heavy precipitation".