Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

ΚΕΓΕΠ ΕΛ Single News

Βιωματικό σεμινάριο στο Γλωσσικό Κέντρο από τoν κ. Alexander Roggenkamp

Ο κ. Alexander Roggenkamp, διευθυντής της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) Αθηνών υπήρξε ο εισηγητής του βιωματικού workshop με θέμα "Πώς μιλάω ως παρουσιαστής με αυτοπεποίθηση, άνεση, πειθώ και εκφραστικότητα" που πραγματοποιήθηκε στο Γλωσσικό Κέντρο στις 25 Νοεμβρίου 2015.

Οι συμμετέχοντες φοιτητές διδάχτηκαν αρχές και τεχνικές σχετικά με τη φωνή, την κίνηση και την στάση του παρουσιαστή. Μέσα σε κλίμα θετικής ψυχολογίας τους δόθηκε η ευκαιρία να πειραματιστούν συμμετέχοντας σε εξατομικευμένες ασκήσεις οι οποίες εστίαζαν κάθε φορά σε διαφορετικό αντικείμενο αλλά και στις τεχνικές ιδιαιτερότητες του καθενός. 

O κ. Alexander Roggenkamp τελεί διευθυντής της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών από το 2011 και έχει σπουδάσει Ιστορία, Πολιτικές Επιστημές & Αγγλική Φιλολογία στα Πανεπιστήμια Westfälische Wilhelms-Universität Münster και Κύπρου, ενώ έχει κάνει και σπουδές Ρητορικής στα Πανεπιστήμια Ruhr-Universität Bochum και Westfälische Wilhelms-Universität Münster.

Το βιωματικό workshop πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος Γερμανικών του Γλωσσικού Κέντρου του Πολυτεχνείου Κρήτης. Συμμετείχαν φοιτητές όλων των Σχολών, οι αξιολογήσεις των οποίων υπήρξαν εξαιρετικές.