Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

ΚΕΓΕΠ ΕΛ Single News

Η Δήμητρα Δημητριάδη υπότροφος της DAAD καλεσμένη στο Γλωσσικό Κέντρο

Μία πρώην φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης και υπότροφος της DAAD μιλάει εξ αποστάσεως για τις εμπειρίες που απέκτησε στη Γερμανία μέσω της υποτροφίας θερινών τμημάτων Γλώσσας και για την εργασιακή καθημερινότητα σήμερα, την Δευτέρα 30.11.2020 στις 16.45 και την Τρίτη 1.12.2020 στις 12.45.

Η ομιλία πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.

Η Δήμητρα Δημητριάδη αποφοίτησε το 2015 ως αριστούχος της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και ως πρώτη υπότροφος των βραβείων αριστείας του Ιδρύματος Limmat. Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της έλαβε υποτροφία από την Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών - DAAD για γλωσσικές σπουδές στη Γερμανία (στο Πολυτεχνείο της Δρέσδης). Σήμερα εργάζεται ως μηχανικός στον τομέα της έρευνας στην εταιρία Altran S.A.S. & Co KG του Μονάχου.