Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

ΚΕΓΕΠ ΕΛ Single News

Γερμανικά με τον Carl Amadeus Hiller του συγκροτήματος "EINSHOCH6"

Ο Carl Amadeus Hiller του συγκροτήματος "EINSHOCH6" ήταν καλεσμένος στο μάθημα Γερμανικών του Γλωσσικού Κέντρου την Τετάρτη 13.11.2019.

Ο Carl Amadeus Hiller σπούδασε κρουστά  και φωτογραφικές τέχνες. Από το 2003 είναι διευθυντής, καλλιτεχνικός διευθυντής και ντραμίστας του συγκροτήματος "EINSHOCH6" – "ένα στην έκτη". Δημιούργησε τη βραβευμένη ενότητα Γερμανικών μαθημάτων "DasBandtagebuch mit EINSHOCH6" σε συνεργασία με την Deutsche Welle για πάνω από ένα εκατομμύριο μαθητές της Γερμανικής Γλώσσας σε όλο τον κόσμο.            

Ο Amadeus έχει περιοδεύσει σε παραπάνω από 40 χώρες και έχει παίξει σε πάνω από 1000 ζωντανές συναυλίες. Από το 2018 διευθύνει το „Munich Supercrew“, το οποίο προσφέρει βιωματικά σεμινάρια και συναυλίες με τη συμμετοχή του κοινού, στο πλαίσιο εκμάθησης της Γερμανικής Γλώσσας.

Ως εικονολήπτης ήταν γενικός διευθυντής του Nightfrog DocumentaryMünchen. Από το 2003 είναι εικονολήπτης ταινιών μουσικού περιεχομένου και ντοκιμαντέρ.

Έχει γυρίσει ταινίες για τους Hilary Hahn, Lang Lang, Frank Peter Zimmermann, Mischa Maisky, Roberto Alagna, Arabella Steinbacher,Wilfried Hiller, Paolo Coelho, Roberto de Simone, Ennoch zu Guttenberg, Chick Corea, Bobby McFerrin, Gerhard Oppitz, Kent Nagano, Scorpions, Fanta4, Jan Delay, Tokyo Hotel, Die Seer και πολλούς ακόμα.​

Πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.