Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

31
Ιαν

Εορτή Τριών Ιεραρχών και Κοπή Πίτας 2022
Κατηγορία: Ομιλία/Διάλεξη   Άλλο  
ΤοποθεσίαΛ - Κτίριο Επιστημών/ΗΜΜΥ, 141Π-98,141Θ-97, Αμφ. Κτ. Επιστημών
Ώρα31/01/2022 15:00 - 16:15

Περιγραφή:

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης σας προσκαλεί στην εκδήλωση για τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, της επίσημης ημέρας των γραμμάτων και της παιδείας, και στην ετήσια Κοπή της Βασιλόπιτας του Ιδρύματος, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 3:00 μ.μ. Θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στην υβριδική εκδήλωση είτε με φυσική παρουσία στο Αμφιθέατρο του Κτιρίου Επιστημών είτε εξ αποστάσεως μέσω zoom.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Πέτρου Παναγιωτόπουλου, με θέμα «Η πρόσληψη της επιστημονικής σκέψης στον λόγο και τη δράση των Τριών Ιεραρχών». Στην εκδήλωση επίσης θα τιμηθούν τα αφυπηρετήσαντα μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης κατά το έτος 2021 και θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω της σελίδας Facebook του Ιδρύματος.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012